Nieuws / Artikelen met het woord

57848 artikelen gevonden. Artikel 35071 tot 35075
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 14 februari 2013

De waterindustrie is de beste sector van de laatste 10 jaar

Veel is er nog niet gekend over de waterindustrie. Toch had je met deze industrie een gemiddeld rendement van 13,2 % per jaar kunnen boeken de laatste 10 jaar. Water is essentieel voor het leven en stroomt over heel de wereld. In sommige gebieden wordt het zelfs schaars. In de toekomst zullen er oorlogen zijn om water in plaats van olie.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 14 februari 2013

Wordt goud de nieuwe standaard voor de oliehandel?

Gaan we binnenkort goud verhandelen in goud in plaats van dollars? Is dat de echte reden waarom Rusland en China zoveel goud inslaan? En wat zou dit betekenen voor de dollar en voor Amerika?

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 14 februari 2013

Obligatiemarkt in US komt in beweging

Terwijl aandelen in de US nieuwe pieken voor vele jaren laten optekenen, geeft ook de obligatiemarkt weer tekenen van leven. US Treasuries golden lange tijd als een oerdegelijke belegging, dit hoofdzakelijk tegen de achtergrond van de crisis in de Euro-zone.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 14 februari 2013

Marc Faber: ‘Opgepast, 1987 zal zich opnieuw voordoen’

De bekende Zwitserse belegger Marc Faber staat er voor bekend om ongezouten zijn mening te geven. Daarbij gaat hij omstreden standpunten niet uit de weg. Spraakmakend zijn de interventies van Faber alleszins, hij vertrouwt het zaakje op de beurs van geen kant.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 14 februari 2013

Duits luchtverkeer verstoord door staking op luchtavens

Op de luchthavens van Düsseldorf en Hamburg zijn vandaag heel wat vluchten afgelast of vertraagd vanwege een staking van het veiligheidspersoneel. Morgen is ook de luchthaven van Keulen/Bonn aan de beurt en staakt het personeel verder in Hamburg, aldus de Duitse vakbond Verdi.