EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35071 tot 35075
Geplaatst op: dinsdag 12 maart 2013

Gaat de grote rotatie al terug de andere kant op?

Sinds Obama herverkozen werd als President van de Verenigde Staten van Amerika hebben de aandelen er een sterke rit opzitten. Er werd al gesproken van een grote rotatie bij de beleggers, geld vloeit van obligaties naar aandelen. Dit zou mede verantwoordelijk zijn voor de sterke stijging van de aandelen en de daling van de obligaties. Volgens 

CNBC zou deze trend terug kunnen omkeren in 2013.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 12 maart 2013

'Schuldencrisis nog niet voorbij'

De Europese schuldencrisis is nog niet voorbij. Dat heeft de president van de Duitse centrale bank dinsdag gezegd bij de bekendmaking van de resultaten van de Bundesbank over 2012.

''Ondanks de recente rust op de financiële markten is de crisis nog niet ten einde. Er blijft onzekerheid over de hervormingen in Cyprus en Italië en de hervormingen in Frankrijk lijken te zijn stilgevallen'', aldus Jens Weidmann. Volgens de Duitse centralebankpresident heeft de eurozone slechts een deel van het vertrouwen teruggewonnen dat verloren is gegaan door de schuldencrisis.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 12 maart 2013

'België voert rangschikking van vastgoedbubbellanden aan'

Economieblog Market Daily Briefing besteedt aandacht aan de Europese vastgoedmarkt (‘EU property bubbles') en publiceert daarbij interessante 2 grafieken. In een eerste grafiek verzamelt het blog 'de bubbellanden' (Spanje, Ierland, Frankrijk, Nederland, België), in een tweede 'de niet-bubbellanden' (Duitsland, Portugal, Oostenrijk, Italië).

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 12 maart 2013

Column Kees de Kort | Liever Don Corleone dan Stef Blok

"Dat is echt ongelooflijk. Hoe komt het nou toch dat allerlei verstandige mensen in Nederland totaal de weg kwijtraken als het gaat over de huizenmarkt", vervolgt De Kort.Hij legt het nog een keer uit. "Belangrijkste variabele voor de huizenmarkt is de arbeidsmarkt. Als de arbeidsmarkt goed is, mensen zeker van hun baan zijn en denken dat ze binnenkort meer gaan verdienen, neemt de vraag naar huizen automatisch toe. We weten allemaal dat de arbeidsmarkt er heel slecht voor staat en dat de vooruitzichten somber zijn: dikke min."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 12 maart 2013

Journalist zet bankier ECB voor schut met kritische vraag.

It's hard not to appreciate how thoroughly Irish journalist Vincent Browne shuts down these banker's multiple attempts to weasel their way out of answering his questions. Don't miss a short speech that does journalists everywhere proud at 1:40, and find out what left our hapless banker friends at a loss for words at 3:18. 

Lees verder op upworthy.com

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs