Nieuws / Artikelen met het woord

57606 artikelen gevonden. Artikel 35076 tot 35080
Bron: Beurs.com
Geplaatst: zaterdag 9 februari 2013

Kijk op de week

Dag trouwe “Kijk op de week” lezers,

De week begon met een big bang.

De eurocrisis leek terug van nooit weg geweest

. De beurzen daalden (voornamelijk de Italiaanse en de Spaanse beurzen), de euro daalt en de rentevoeten op overheidsobligaties stegen terug, de

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zaterdag 9 februari 2013

Gratis beurstips van ‘Beurs.com’

Beurs.com’ komt bijna elke dag met gratis tips om je portefeuille te beheren. Op het einde van de week geven we een overzicht van de beste, gratis beurstips die je kan vinden.

Silver Wheaton is een van de bedrijven die je moet hebben als je gelooft in een heropleving van de goud- en zilveraandelen. Seeking Alpha maakte een analyse en kwam tot de conclusie dat Silver Wheaton interessant is aan de huidige prijzen. Silver Wheaton is een streaming company. Dat wil zeggen dat het zilvermijnen voorziet van …

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 9 februari 2013

Bedrijven haalden bijna 50 miljard kapitaal weg uit België

Bedrijven hebben vorig jaar voor 49,9 miljard euro kapitaalvermeerderingen doorgevoerd in België. De kapitaalverminderingen lagen met 98,4 miljard euro echter dubbel zo hoog. Dat schrijft L'Echo op basis van gegevens van handelsinformatiekantoor Graydon.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 9 februari 2013

Vlaamse ziekenhuizen schrappen 700 banen

De Vlaamse ziekenhuizen moeten fors besparen in 2013. Daardoor sneuvelen zowat zevenhonderd banen. Dat bericht De Morgen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 9 februari 2013

Arnault belooft miljoenen voor Belgische schatkist

De Franse miljardair Bernard Arnault, die Belg wil worden, zegt dat de Belgische staatskas miljoenen mag verwachten. Dat bericht De Tijd.