EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
58
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35086 tot 35090
Geplaatst op: vrijdag 1 maart 2013

Brazilië zet de hakken in ‘t zand voor de ‘Currency Wars’

De Braziliaanse financieminister Guido Mantega was enige tijd geleden de 1ste om te waarschuwen voor wat nu de ‘Currency Wars’ wordt genoemd. Mantega had reden van spreken, want de economische groei in zijn land dreigde te worden gefnuikt door de dure real.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 1 maart 2013

Goud versus Goudmijnaandelen: driedubbele top in de maak?

Dat is slechts gaat met goudmijnaandelen zal de meeste lezers niet zijn ontgaan. De sector ondergaat weer een gruwelijke verkoopsfase. Maar zoals we eerder al aangaven in onze Gratis Nieuwsbrief is dit proces niet nieuw voor goudmijnsector.

We hebben er eens de grafiek bijgenomen van de performance van goud versus goudmijnen. Zoals u op de onderstaande grafiek kan zien, zijn we op weg om een driedubbele top te maken sinds de bull market voor de sector 12 jaar geleden van start ging.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 1 maart 2013

De grote rotatie is voorbij nog voor ze begon

De laatste weken wordt er veel gesproken over de grote rotatie van het geld. Er zou vooral geld van grondstoffen en obligaties naar aandelen vloeien. Dit zou de daling van de goudprijs en de stijging van de rentevoeten ten voordele van een stijging op de aandelenbeurs moeten verklaren. Maar de grote rotatie blijkt al voorbij nog voor ze begonnen is.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 1 maart 2013

Betalingsachterstand studentenlening neemt sterk toe

Het percentage studentenleningen met een betalingsachterstand van meer dan 90 dagen is de laatste tijd sterk toegenomen. Inmiddels is de betalingsachterstand op studentenleningen groter dan die op creditcards!

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 1 maart 2013

Werkloosheid Eurozone in januari gestegen tot 11,9%

De werkloosheid in de Eurozone is gestegen naar een nieuw record van 11,9%. De werkloosheid in zowel de Eurozone als in de EU loopt sinds het begin van 2011 gestaag op. Met de geplande bezuinigingen zal de werkloosheid waarschijnlijk nog wel verder oplopen.

Lees verder op MarketUpdate.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs