EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
52
kliks
40
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35096 tot 35100
Geplaatst op: vrijdag 1 maart 2013

Veel dreigende armoede in Europa

Een grafiek van Bloomberg laat zien hoeveel procent van de bevolking in verschillende Europese landen het risico loopt om onder de armoedegrens te zakken. Italië blijkt er bijzonder slecht voor te staan, geen wonder dat ze wilden afrekenen met het bezuinigingsbeleid van Mario Monti.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 1 maart 2013

Japan gaat 9,7% meer betalen voor import tarwe

De valutaoorlog raakt de Japanse consument, want door de zwakkere munt worden importgoederen duurder. Vanaf april zal men voor de import van tarwe 9,7% meer gaan betalen dan nu het geval is. In januari liet Japan het grootste tekort op de handelsbalans ooit zien.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 1 maart 2013

Macau is booming, nog steeds!

Er lijkt maar geen einde te komen aan de gigagroei in Macau. Macau of Macao is een in Zuidoost-Azië gelegen speciale administratieve regio van de Volksrepubliek China. Macau is volgebouwd met gokpaleizen en groeit aan een verschroeiend tempo.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 1 maart 2013

In Italië is het erger dan in Spanje

De Italiaanse bevolking staat er slechter voor dan de Spaanse bevolking. In de statistieken over de grootste bevolkingsgroepen in Europa die op de rand van staan, staat Italië boven Spanje. Dit is opmerkelijk aangezien de Italiaanse werkloosheid (11,2 %) nog een pak lager ligt dan de Spaanse werkloosheid (26 %).

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 1 maart 2013

“Koop Spaanse staatsobligaties en verkoop Italiaanse”

Ciaran O’Hagan van SocGen kwam met een eigenaardig advies: koop Spaanse staatsobligaties en verkoop de Italiaanse. Dit advies werd gegeven naar aanleiding van de uitslag van de Italiaanse parlementsverkiezingen. Business Insider vond het bericht belangwekkend genoeg om aandacht aan te besteden.

De afloop van de verkiezingen is volgens O’Hagan perfect voorspelbaar: Italië zal opgezadeld worden met een onstabiele regering. Die regering zal vermoedelijk in de loop van de maand april in het zadel gehesen worden. Bij de slagkracht van die regering kunnen grote vraagtekens geplaatst worden.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs