Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 35096 tot 35100
Bron: nu.nl
Geplaatst: zaterdag 9 februari 2013

Zuid-Europese firma's mijden fiscus via Nederland

AMSTERDAM - Ruim de helft van de multinationals uit Italië, Griekenland, Spanje en Portugal ontwijkt de fiscus in hun land met Nederlandse postbusfirma's. 

Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: zaterdag 9 februari 2013

Oudere werknemer veerkrachtiger dan jongere.

Een groot deel van de werkenden van 46 jaar of ouder geeft aan met vertrouwen moeilijke tijden aan te gaan: 85 procent tegenover 58 procent van de jongere generatie.

Oudere werknemers blijken over meer flexibiliteit en aanpassingsvermogen te beschikken. Door hun ervaring blijven ze rustiger, houden ze overzicht en denken in oplossingen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zaterdag 9 februari 2013

Wat is nu eigenlijk The Sequester?

The fiscal cliff is out, het nieuwe codewoord in Amerika luidt 

The Sequester. The Sequester  is een besparingsprogramma dat automatisch in actie treedt op 1 maart als de Democraten en de Republikeinen niet tot een akkoord komen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zaterdag 9 februari 2013

Kijk op de week

Dag trouwe “Kijk op de week” lezers,

De week begon met een big bang.

De eurocrisis leek terug van nooit weg geweest

. De beurzen daalden (voornamelijk de Italiaanse en de Spaanse beurzen), de euro daalt en de rentevoeten op overheidsobligaties stegen terug, de

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zaterdag 9 februari 2013

Gratis beurstips van ‘Beurs.com’

Beurs.com’ komt bijna elke dag met gratis tips om je portefeuille te beheren. Op het einde van de week geven we een overzicht van de beste, gratis beurstips die je kan vinden.

Silver Wheaton is een van de bedrijven die je moet hebben als je gelooft in een heropleving van de goud- en zilveraandelen. Seeking Alpha maakte een analyse en kwam tot de conclusie dat Silver Wheaton interessant is aan de huidige prijzen. Silver Wheaton is een streaming company. Dat wil zeggen dat het zilvermijnen voorziet van …