EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
63
kliks
32
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 3511 tot 3515
Geplaatst op: dinsdag 14 februari 2017

Moet u junior of senior goudmijnaandelen kopen?

Sinds het jaar 2011 zijn goudmijnaandelen niet bepaald in trek. Het jaar 2016 kan echter gezien worden als een transitiejaar. Het afgelopen jaar wist de goudprijs zich immers te herpakken en uiteraard profiteerden de goudmijnaandelen hier ook flink van. De goudmijnsector was zelfs een van de best presterende sectoren van 2016.

Ook het jaar 2017 is goed begonnen voor de goudkevers. Dankzij de strenge woorden van Donald Trump zijn de beleggers massaal naar het goud gevlucht. Dit is opnieuw een teken dat goud haar waarde als ‘veilige haven’ nog niet heeft verloren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 14 februari 2017

Deze grafiek laat alle alarmbellen rinkelen

We leven in een gevaarlijke tijd waarin de politieke spanningen steeds verder oplopen. Donald Trump heeft in een maand tijd er voor weten te zorgen dat de wereld compleet verdeeld is geraakt. De kersverse president van de VS wil niets weten van de globalisering en de kans op een ware handelsoorlog lijkt met de dag groter te worden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 14 februari 2017

Jim Rogers: Overheid wil contant geld afschaffen voor totale controle

Er komt een dag dat je geen kopje koffie meer kunt kopen zonder getraceerd te worden, zo waarschuwt beleggingsgoeroe Jim Rogers. Om meer controle te krijgen over mensen zullen overheden in toenemende mate transacties met contant geld aan banden leggen, zo voegde hij eraan toe.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 14 februari 2017

Fitch: Trump bedreiging voor wereldwijde obligatiemarkt

De Amerikaanse regering onder leiding van president Trump vormt een bedreiging voor de wereldwijde markt in staatsobligaties, zo waarschuwt kredietbeoordelaar Fitch. Een controversieel immigratiebeleid en de onvoorspelbaarheid van de regering kunnen volgens de kredietbeoordelaar grote gevolgen hebben voor de internationale handelsrelaties en de stabiliteit op de financiële markten.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 14 februari 2017

Nord Stream 2 vooral bedoeld voor centraal-Europa

Bijna de volledige transportcapaciteit van de nieuwe Nord Stream 2 gasleiding is bestemd voor landen in centraal-Europa. Dat zegt Gascade, de joint-venture tussen BASF en Gazprom dat verantwoordelijk is voor de aanleg van de Eugal pijpleiding. Deze nieuwe pijpleiding sluit de nieuwe Nord Stream 2 aan op het gasnetwerk van Tsjechië, zodat het Russische aardgas via een andere route dan Oekraïne de landen in centraal-Europa kan bereiken.

Lees verder op Marketupdate

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs