EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35101 tot 35105 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 10 april 2013

“Slovenië en Spanje moeten dringend onevenwichten wegwerken”

De Europese Unie waarschuwde vandaag voor “excessive” risks die de economische gezondheid van Slovenië en Spanje bedreigen. Beide landen krijgen het dringend advies van E.U. om de onevenwichten weg te werken en dan nog liefst zo snel mogelijk.

Dat is namelijk nodig om te voorkomen dat de Eurocrisis zich opnieuw als een strovuurtje verspreidt. Afgaande op de reacties op de markten wordt dat gevaar momenteel nochtans eerder klein ingeschat, van panieksituaties is op dit moment nergens sprake. Met dank aan de Japanse investeerders.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 10 april 2013

Goudaanvallen kopen slechts tijd: VS over 10 jaar een derde wereldland – Paul Roberts

Assault on Gold, van Paul Roberts, voormalige Treasury Secretary onder Ronald Reagan, een insider dus, wordt de chronologie van de manipulatie van de goud- en zilvermarkten door de Federal Reserve helder uiteengezet.

Assault on Gold, van Paul Roberts, voormalige Treasury Secretary onder Ronald Reagan, een insider dus, wordt de chronologie van de manipulatie van de goud- en zilvermarkten door de Federal Reserve helder uiteengezet.

De auteur zegt dat de “overduidelijke en gecoördineerde” aanvallen op goud en zilver in hevigheid losbarstten toen de goudprijs in augustus 2011 boven de $1.900 uitkwam. Door de versnelde waardevermindering van de dollar ten opzichte van goud (de ultieme en universele waarde van geld) kwam het bijdrukken van papiergeld om de schulden van banken te financieren in groot gevaar. Immers, als de dollar steeds minder waard werd ten opzichte van goud, wie zou dan nog vertrouwen hebben in de waarde van diezelfde dollar tegen andere valuta? Een vlucht uit dollars werd gevreesd, dus moest de Fed ingrijpen.

Lees verder op CD Fund.com
Geplaatst op: woensdag 10 april 2013

S&P ziet toekomst Cyprus zonniger in

Standard & Poor's (S&P) heeft zijn beoordeling van de vooruitzichten voor Cyprus verhoogd van negatief naar stabiel.

De rating voor de kredietwaardigheid van het land blijft CCC. Dat maakte de kredietbeoordelaar woensdag bekend.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 10 april 2013

Japanners leveren hun goud in door hoge goudprijs

Het is druk bij de Japanse goudhandelaren, want de stijging van de goudprijs in de lokale valuta spoort Japanners aan om goud te verkopen. De yen heeft ten opzichte van november vorig jaar al een kwart van haar waarde verloren tegenover de Amerikaanse dollar en sinds de aankondiging van het stimuleringsprogramma van de Bank of Japan is ook de goudprijs sterk opgelopen in de lokale munt. Een troy ounce goud steeg in een week tijd van ongeveer ¥144.000 naar ¥157.000 per troy ounce, een stijging van ruim 9%.

Lees verder op
Geplaatst op: woensdag 10 april 2013

Daar gaan we: Cyprus verkoopt het goud

Ever since Cyprus hit the headlines, Slovenia has been close behind. Another small European nation with a banking system that dwarfs its GDP (though not on the scale of Cyprus). However, as we noted previously, it is not the size that matters, it is the precedent. The European leadership are desperate for the 'template' used in Cyprus - of haircutting all the way through the capital structure - not be used in Slovenia for fear the real world will see through their jawboning facade.

[...]

Lees verder op zerohedge.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs