Nieuws / Artikelen met het woord

58135 artikelen gevonden. Artikel 35101 tot 35105
Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: woensdag 20 februari 2013

Tekort aan techneuten wereldwijd probleem

Dat stelt adviesbureau Grant Thornton dinsdag in een rapport, waarvoor 6.400 'zakelijke leiders' in 44 landen werden ondervraagd.

Zo'n 61 procent van de organisaties uit de BRIC-landen (Brazilië, Rusland, India en China) en 65 procent van de bedrijven in de G7 van grootste economieën maakt van een tekort aan technisch geschoolde arbeidskrachten.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 20 februari 2013

In Armani-pak bij de soepkeukens: de Griekse nouveaux pauvres

SyntagmaDe laatste berichten uit Griekenland zouden hoopgevend zijn. Verschillende Griekse media denken dat het land nu het ergste achter de rug heeft. Journalist Kostas Tsapogas is daar niet zo zeker van. Hij verloor in december 2011 zijn werk en werd vervolgens een typisch voorbeeld van de nieuwe Griekse middenklasse. Hoe de doorsnee Griek vandaag overleeft,vertelt hij in de New York Times.

Bron: edelmetaal-info.nl
Geplaatst: woensdag 20 februari 2013

Goud en Zilver Event

Programma Goud&Zilver Event 2013 Hieronder vind je de uitgebreide programmabeschrijving van het Event met een lijst van deelnemers.

Gaat het nog wat worden met dat goud en zilver? Panelgesprek met:

Kluisedelmetaal: De moderne manier om te beleggen in fysiek goud en BTW vrij zilver.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 20 februari 2013

De top-10 goudmijnen ter wereld

van 's werelds grootste goudmijnbedrijven ter wereld produceerde in 2012 3,4 % minder goud dan in 2011. De productie daalde van 32 miljoen ounces naar 30,9 miljoen ounces. Slechts 3 van de 10 mijnen wist zijn productie op te trekken, de rest moest een daling incasseren.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 20 februari 2013

Mario Draghi doet de markten twijfelen over de Euro

De Euro-zone is weliswaar nog niet betrokken bij de ‘Currency Wars’, maar anderzijds lijkt Europese centrale bank president Mario Draghi niet bereid om de Euro zonder slag of stoot door het dak te laten vliegen. Woorden kunnen veel doen, zo bewees Draghi.

Hij is er namelijk in geslaagd om de verdere appreciatie van de Euro een halt toe te roepen door gewoonweg te vertellen dat de economische indicatoren voor de Euro-zone in de richting van een verdere economische verzwakking wijzen. De binnenlandse vraag is namelijk aan het verdampen.