EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35126 tot 35130 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 28 maart 2013

Column Kees de Kort | Ogen richten zich weer op Italië

We hebben met zijn allen even naar Cyprus gekeken de afgelopen twee weken. Daar was weer een hoop te doen. En in Italië was het even rustig omdat ze daar geprobeerd hebben een regering te formeren. Maar het ziet er allemaal erg naar uit alsof het niet gaat lukken.En dat is allemaal nog tot daar aan toe. Maar waarschijnlijk gaan er nieuwe verkiezingen komen en met een beetje pech gaat Beppe Grillo dan nog groter worden dan hij al is. Dan zou je zeggen: wat maakt dat nou uit? Maar een van zijn programmapunten is dat hij aan de Italianen wil vragen hoeveel Europa men eigenlijk wil.Italië was natuurlijk altijd een van de steunpilaren van de eurozone en van alles wat met Europa te maken heeft, dus als er een grote partij gaat vragen aan de Italianen hoeveel Europa men wil, dan kan het wel eens anders gaan uitpakken dan veel mensen in Brussel en Frankfurt hopen. Het niet regeren, de mogelijke verkiezingen en een mogelijk referendum in Italië, kan op de financiële markten nog voor een hoop onrust gaan zorgen.Want als je gaat van een land dat een steunpilaar is in een bepaald proces, naar een land wat misschien op basis van referenda kritisch wordt, dan worden de balletjes wel wat wranger.Het kan natuurlijk ook zijn dat de Italianen desgevraagd zeggen dat ze akkoord gaan met Europa. Maar er wordt een onzekere factor binnengehaald en er wordt wel getwijfeld. Italië is groot en belangrijk, er zijn een hoop schulden en dus er kan onrust over ontstaan. En onrust is nooit voor de rentevoet en voor de economie.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 28 maart 2013

Solarplaza: ‘Nederland onderschat invloed zonne-energie’

De groei van zonne-energie heeft een veel grotere impact op de Nederlandse energie-infrastructuur dan waarmee rekening wordt gehouden, menen deskundigen.

Volgens het internationale kennisplatform Solarplaza worden gas- en kolencentrales onrendabel en moeten energiebedrijven op zoek naar opslagsystemen en slimme elektriciteitsnetwerken. Dit komt volgens het platform omdat zonnepanelen een steeds groter deel van de binnenlandse stroombehoefte zullen dekken.

Lees verder op duurzaambedrijfsleven.nl
Geplaatst op: donderdag 28 maart 2013

Portugese premier vreest dat regering valt over Europese besparingsmaatregelen

Portugees premier Pedro Passos Coelho heeft zijn naaste collega's gewaarschuwd dat zijn regering zal vallen indien het grondwettelijk hof de door Europa opgelegde besparingsmaatregelen verwerpt. Dat meldt de krant Publico.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 28 maart 2013

"Steeds meer geld dat steeds minder beweegt!?"

Ondanks het feit dat staatsschulden sinds het uitbreken van de crisis sterk zijn toegenomen en centrale bankbalansen gegroeid zijn hebben we nog niet de inflatie gezien waar men zo voor vreesde... Maar hoe houdbaar is het huidige financieel-economische systeem nog? De schulden groeien, maar het GDP stagneert!

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 28 maart 2013

Overheid beschouwt burgers als haar eigendom

Cyprus heeft het startschot gegeven, de aanval op het spaargeld is ingezet. Persoonlijk ben ik ervan overtuigd dat de overheden ook nog aan onze pensioenen gaat zitten. Alles wordt in het werk gesteld om het onhoudbare systeem zo lang mogelijk vol te houden, ten koste van alles en iedereen. De overheid beschouwt de burgers als haar eigendom zegt Gewoon Nieuws.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs