EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
52
kliks
40
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35126 tot 35130
Geplaatst op: donderdag 28 februari 2013

Rick Santelli maakt goud ‘secutarisatie’ met de grond gelijk!

Rick Santelli, senior ‘on air’ editor bij CNBC, had een bijdrage over goud en de securitisatie van het gele edelmetaal. Voor Santelli blijven dit soort goud effecten slechts papieren afgeleiden, met alle gevolgen van dien.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 28 februari 2013

Rabobank gaat 6000 banen schrappen

Rabobank gaat 6000 banen schrappen Utrecht - Bij de Rabobank gaan 6000 banen verdwijnen. Daar komt bij dat bijna de helft van de Rabo-kantoren dicht gaat.

Rabobank gaat 6000 banen schrappen Utrecht - Bij de Rabobank gaan 6000 banen verdwijnen. Daar komt bij dat bijna de helft van de Rabo-kantoren dicht gaat.

De Rabobank wil met de reorganisatie, die eerder werd aangekondigd, fors gaan bezuinigen omdat cijfers opnieuw tegenvallen. Bovenop de eerdere aangekondigde krimping van personeel zo'n 3000, zal de komende twee jaar nog eens flink worden gesneden in het personeelsbestand. Volgens RTL-Nieuws zal het in totaal gaan om 6000 arbeidsplaatsen. Dat is het dubbele van wat eerder was aangekondigd.

Lees verder op blikopnieuws.nl
Geplaatst op: donderdag 28 februari 2013

Japanse voedselprijzen gaan 10% omhoog

If the past three months have been any indication of what Japan has to look forward to from Abenomics, we have a feeling his tenure will be as short, if not shorter, than all of his recent (and numerous, among which he, himself) predecessors. Because while the stock market may have risen in lock step with the plunge in the Yen, what has also soared are costs. And while a very select few benefit from the transitory surge in the Nikkei, the rising costs, i.e., inflation, hit everyone equally.

Lees verder op zerohedge.com
Geplaatst op: donderdag 28 februari 2013

Goudmanipulatie is nu overduidelijk

Er is al veel geschreven over de manipulatie van de goud-(en zilver)prijs. Maar de laatste tijd wordt het wel overduidelijk dat er iets niet klopt in de markt. Er zijn gewoon teveel zaken die niet anders te verklaren zijn dan door een manipulatie van de markt.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 28 februari 2013

Video: Is dit weer 1980 voor goud?

De rally in goud is voorbij. Wie nu nog in goud zit, is eraan voor de moeite. De seculaire beer voor goud is begonnen. Er wordt veel gesproken over de daling van de goudprijs, die nog maar steeds een correctie van 20 % achter de rug heeft ten opzichte van zijn hoogste koers. Er wordt dan al snel de vergelijking gemaakt met 1980 toen de goudprijs zijn record bereikte van $ 850 in januari en daarna  in snel tempo afgleed naar $ 300 - $ 400. Is dit 1980 opnieuw?

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs