EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35136 tot 35140 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 28 maart 2013

Loonsverlaging voor slachters

Slachters in Tilburg zijn boos en overwegen een staking Laatst gewijzigd: woensdag 27 maart 2013 - 22:34 | Auteur: Floyd Aanen De bijeenkomst in Tilburg (Foto: Floyd Aanen)

Lees verder op omroepbrabant.nl
Geplaatst op: donderdag 28 maart 2013

Banken Cyprus gaan weer open

De banken in Cyprus gaan vandaag om 11 uur Nederlandse tijd weer open. Er kan maximaal €300 per dag opgenomen worden en ook kapitaalstromen naar het buitenland worden beperkt. Creditcards kunnen weer onbeperkt gebruiken worden in eigen land, alleen in het buitenland is er een maandelijkse limiet ingesteld van €5.000. Het bedrijf G4S is druk bezig geweest om met 750 man alle banken te bevoorraden met cash geld.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 28 maart 2013

Krugman: Cyprus zou beter de euro verlaten

Paul Krugman schrijft in zijn laatste stuk voor de New York Times dat hij ervan overtuigd is dat Cyprus veel beter de euro kan verlaten. Cyprus heeft zich nu geëngageerd om door een zware depressie te gaan in ruil voor deelname aan het europroject. De Duitse overtuigingskracht moet groot zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 28 maart 2013

Financials delen aan beide zijden van de Atlantische Oceaan in de klappen

De beurs op Wall Street legde gisteren een opvallende slagkracht aan de dag. Even zag het er naar uit dat de investeerders in beperkte mate bereid waren om te capituleren, maar niets daar van. Een late koopgolf hielp de Nasdaq aan een hoger slot, de Dow Jones en de S&P 500 bleven lichtjes in het rood.

Maar toegegeven, de S&P 500 begint ons langzamerhand op de zenuwen te werken. Deze index beweegt nu al 13 dagen op rij op minder dan 10 punten van zijn record closing high, maar slaagt er maar niet in om komaf te maken met deze klip. Die record closing high staat op 1,565.15 en dateert van 9 oktober 2007.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 28 maart 2013

Wil men de bevolking schrik aanjagen om inflatie te creëren?

De omloopsnelheid van het geld staat in de Verenigde Staten op het laagste niveau in 50 jaar. Om inflatie te hebben, moet de omloopsnelheid van het geld omhoog. De omloopsnelheid van geld is de gemiddelde frequentie, waarmee een eenheid van geld in een bepaalde tijdsperiode wordt uitgegeven. Hoe hoger de omloopsnelheid, hoe hoger de inflatie. Deze daling tot het zwakste niveau in een halve eeuw wijst dat we in een deflatoire omgeving zitten.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs