EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35141 tot 35145 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 28 maart 2013

Brisante primeur van het FD: Topbankiers van Abnamro wegens corruptie ontslagen

Brisante primeur van het FD: De Nederlandse staatsbank ABN Amro heeft twee belangrijke bankiers vorige week ontslagen op verdenking van corruptie in relatie tot het handelsembargo tegen Iran.

Lees verder op welingelichtekringen.nl
Geplaatst op: donderdag 28 maart 2013

Spanning voor opening banken Cyprus

Enkele uren voor de banken op het eiland opengaan, heerst op Cyprus een gespannen sfeer. Agenten houden de wacht bij de banken. Voor sommige filialen staan vooral oudere klanten al te wachten.

De banken gaan om 11.00 uur (Nederlandse tijd) open. Zij zijn anderhalve week dicht geweest om te voorkomen dat klanten al hun geld van hun rekening zouden halen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 28 maart 2013

Contant geld bevat gemiddeld 11.000 bacteriën

Dan kun je toch maar beter het anti-bacteriële alternatief bezitten: zilver!

Dan kun je toch maar beter het anti-bacteriële alternatief bezitten: zilver!

De bankbiljetten en munten die dagelijks door uw handen gaan bij het betalen bevatten veel bacteriën. Dat blijkt uit onafhankelijk onderzoek, uitgevoerd door Oxford University in opdracht van MasterCard. Gemiddeld zitten er 26.000 bacteriën op Europese valuta, waarvan gemiddeld 11.000 op ons euro bankbiljet. Dat contant geld ook door consumenten als het smerigste voorwerp wordt ervaren is ook onderzocht. Een meerderheid van de Nederlanders (56 procent) verwacht dat bankbiljetten en munten de meeste bacteriën bevatten van de dagelijkse voorwerpen waar ze mee in aanraking komen; ze vinden contant geld zelfs viezer dan de roltrap-leuning, de knoppen op een betaalautomaat in de winkel en bibliotheekboeken.

Lees verder op blogspot.nl
Geplaatst op: donderdag 28 maart 2013

Beurs Tokio gaat 1,26 procent lager door eurozorgen

Op de beurs van Tokio is de Nikkei-sterindex 1,26 procent lager geëindigd op 12.335,96 punten. Er werd veel handel opgetekend tijdens de handelsdag.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 28 maart 2013

Nikkei lager door eurozorgen

De Nikkei eindigde 1,3 procent lager op 12.335,96 punten. De Japanse exporteurs met een hoge blootstelling aan de eurozone werden van de hand gedaan.

Automaker Mazda, die relatief veel voertuigen verkoopt in Europa en elektronicaconcern Sony verloren daardoor respectievelijk 3,2 en 3 procent.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs