Nieuws / Artikelen met het woord

57279 artikelen gevonden. Artikel 3516 tot 3520
Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 22 november 2016

Nieuw investeringsfonds wil vierde industriële revolutie naar Vlaanderen brengen

Ondernemer Urbain Vandeurzen lanceert een nieuw investeringsfonds dat zich vooral zal focussen op de ondersteuning van groeibedrijven die technologieën ontwikkelen rond intelligente fabrieken en geconnecteerde machines.

Hij wil voor de uitbouw van het nieuwe fonds, dat over ettelijke honderden miljoen euro zou beschikken, een samenwerking met andere succesvolle ondernemers uit de industriële wereld. Het fonds zou volgende lente van start moeten gaan en moet volgens Vandeurzen de nieuwe industriële revolutie naar België brengen.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 22 november 2016

Trump: ‘Hillary heeft genoeg meegemaakt’

De Amerikaanse president-elect Donald Trump ziet af van een gerechtelijke vervolging van voormalig Secretary of State Hillary Clinton. Dat meldt het doorgaans goed geïnforneerde ochtendprogramma ‘Morning Joe’, op basis van bronnen dicht bij de president.

Ook Trumps campagneleider Kellyanne Conway heeft het nieuws bevestigd.

Trump Won’t Pursue Charges Against Hillary: “She’s Been Through Enough” https://t.co/b2x2ofoaYh pic.twitter.com/2xpss0TIfk

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 22 november 2016

9 niet alledaagse jobs die jou miljonair kunnen maken

Gisteren hadden we het nog over de 7 best betaalde jobs voor mannen. Hoe meer je kan verdienen, hoe rijker je kan worden. Maar wil je echt miljonair worden, zijn er toch specifieke jobs die de kansen substantieel verhogen. Want zeg nu zelf, wie wil er geen miljonair worden?

Iedereen kan miljonair worden, het moet echt niet bij een droom blijven. De miljonairs van vandaag zijn ook (bijna) allemaal begonnen met een droom. En iedereen kan zijn eigen weg kiezen. Er zijn er die miljonair werden door te sparen, beleggen of een erfenis. Maar het kan ook via een goed betaalde job.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 22 november 2016

Jongeren moeten beseffen dat ze deze 5 financiële fouten niet mogen maken

Het voordeel aan jong zijn, is dat je fouten kan maken. Maar de fouten mogen natuurlijk niet van die orde zijn dat ze je hele leven blijven achtervolgen. Jong zijn is van het leven genieten, grote misstappen vermijden, ervaring opdoen en je voorbereiden op de rest van je leven.

Probeer onderstaande 5 financiële fouten te vermijden, dan wacht er ongetwijfeld een sprankelende financiële toekomst.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 22 november 2016

Ex-eurocommissaris Frits Bolkestein: De euro gaat er aan

De liberale politicus Frits Bolkestein stond mee aan de wieg van de Europese interne markt. De Nederlander was destijds eurocommissaris. De laatste jaren wordt Bolkestein steeds pessimistischer over de toekomst van de Europese Unie en dan meer specifiek de euro.

Bolkestein is sinds het uitbreken van de eurocrisis (en de specifieke problemen rond Griekenland) een tegenstander geworden van het monetaire beleid. Griekenland moe(s)t volgens hem uit de eurozone gezet worden. Dat is nooit gebeurd.