EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
31
kliks
26
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
25
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 3516 tot 3520
Geplaatst op: dinsdag 14 februari 2017

‘Velen denken dat Trump gestoord is. Ik denk van niet’

Een aantal leden van het Amerikaanse congres vindt dat Trump mentaal onevenwichtig is, of doet tenminste alsof ze dat vinden.  ‘Ik vind dat niet,’ schrijft Eric Posner, professor in de rechten aan de universiteit van Chicago, in een blogpost met als titel ‘Is Trump mentally unstable’: ‘Hoe kunnen we zoiets weten? Laten we starten met Trumps achtergrond. We weten niet echt of hij een goede of slechte zakenman is, maar we weten wel dat hij decennialang een zaak heeft geleid zonder die te vernietigen en daarbij naar alle waarschijnlijkheid zeer veel geld heeft verdiend. Mentaal onevenwichtige mensen leiden geen bedrijven.

Trump won de presidentsverkiezingen door het advies van vele ervaren, intelligente en rationele mensen in de wind te slaan. Mentaal onevenwichtige mensen winnen geen presidentsverkiezingen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 14 februari 2017

Federal Reserve wijst op onzekerheid rond beleid Trump

Onzekerheid over het beleid van de nieuwe regering in Washington vertroebelt het zicht van de Federal Reserve op de economische vooruitzichten.

Daarvoor heeft voorzitter Janet Yellen van de koepel van centrale banken dinsdag gewaarschuwd in een hoorzitting voor het Amerikaanse parlement.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 14 februari 2017

Amerikaanse Fed stelt nog meer renteverhogingen in het vooruitzicht

Janet Yellen, de voorzitter van de Federal Reserve, vindt dat nog meer renteverhogingen "gepast" zijn als de Amerikaanse economie het goed blijft doen. Ze verklaarde dat in een hoorzitting voor de Amerikaanse Senaat.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 14 februari 2017

7 dingen die waanzinnig succesvolle mensen doen voor het ontbijt

Succesvolle mensen hebben 1 ding met elkaar gemeen: ze zien opportuniteiten waar anderen hindernissen zien. Ze hebben vertrouwen in hun capaciteiten terwijl anderen schrik hebben om iets te ondernemen. Ze denken anders, ze leven anders, ze benutten maximaal hun capaciteiten. En dat begint al voor het ontbijt.

Waanzinnig succesvolle mensen zorgen ervoor dat de eerste uren van de dag het pad effenen zodat de rest van de dag succesvol blijft. Waar anderen tegen de middag afhaken, blijven ze gans de dag door productief.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 14 februari 2017

Er steekt een nieuwe financiële storm de kop op!

De markten krijgen er maar geen genoeg van. Opnieuw werden beursrecords verpulverd. Enkele van de belangrijkste indices eindigden de week op absolute recordstanden. Er lijkt maar geen einde te komen aan deze rally. Toch is niet alles wat het lijkt. De huidige rally is ‘dun’. Daarmee bedoelen we dat de koopgolf vooral gestuwd wordt door weinig kopers. Als je kijkt naar het onderliggende volume, is er sprake van een absoluut minimum.

Nu kunnen zich twee scenario’s voltrekken:

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs