EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35156 tot 35160 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 28 maart 2013

Overheid beschouwt burgers als haar eigendom

Cyprus heeft het startschot gegeven, de aanval op het spaargeld is ingezet. Persoonlijk ben ik ervan overtuigd dat de overheden ook nog aan onze pensioenen gaat zitten. Alles wordt in het werk gesteld om het onhoudbare systeem zo lang mogelijk vol te houden, ten koste van alles en iedereen. De overheid beschouwt de burgers als haar eigendom zegt Gewoon Nieuws.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 28 maart 2013

Cramer: ‘Noem me maar een Goldbug”

Ondanks de turbulentie in de markten heeft de goudprijs weinig gedaan, tot verbazing van velen. Jim Cramer nam het op voor het gele edelmetaal op CNBC.

Volgens Cramer zijn de fundamenten vandaag zeer goed voor goud: de vraag blijft toenemen terwijl er almaar minder goud wordt bovengehaald.

Noem Jim Cramer bij deze maar een Goldbug…

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 28 maart 2013

Dit aandeel kan je maandelijkse kosten betalen

Zou het niet gemakkelijker zijn om iedere maand een dividend te ontvangen? In België is het in de meeste gevallen de gewoonte om een keer per jaar een dividend te betalen. In Amerika betalen ze al dikwijls een dividend per kwartaal. Maar er zijn ook bedrijven die maandelijks een dividend betalen. Met een aantrekkelijk dividendrendement kan dit bijdragen tot de betaling van je maandelijkse kosten aldus

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 28 maart 2013

Euro kan terugvallen op pariteit versus de Dollar

Hans- Guenter Redeker, head of global currency strategy bij Morgan Stanley, is allesbehalve positief voor de Euro. De koers van de Europese eenheidsmunt kan in de komende 30 maanden langzaam maar zeker afzakken richting pariteit met de US Dollar.

Er zijn heel wat factoren die op de koers van de Euro wegen. Er is uiteraard de Euro-crisis, waar de politiek maar geen antwoord op geformuleerd krijgt. Die crisis heeft niet alleen psychologisch een negatief effect, maar ze staat ook een volwaardige economische groei in de weg.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 28 maart 2013

Marc Faber: Zelfs goud is niet veilig voor wat nog komt

Bloomberg stelde de vraag aan Marc Faber waarom de goudprijs het zo moeilijk heeft om door te breken. Ondanks de problemen in Cyprus en ondanks de vergrote vraag naar fysiek goud, heeft de goudprijs zijn momentum van het begin van deze maand niet verder kunnen zetten. Maar Faber, Dr. Doom, waarschuwt dat zelfs goud niet veilig is voor hetgeen nog staat te gebeuren.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs