EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
26
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35161 tot 35165 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 28 maart 2013

Cyprus kreeg vijf miljard aan contact geld; hoe groot is die berg met geld?

Woensdagavond kwam in Cyprus een schip aan met vijf miljard aan eurobiljetten. Het geld is onderdeel van de Europese lening aan Cyprus. De biljetten werden vervoerd in metalen containers en werden naar het mediterrane eiland gebracht omdat Cyprus een tekort heeft aan contant geld. Maar vijf miljard in contanten, hoeveel ruimte neemt zoveel geld eigenlijk in?

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 28 maart 2013

Griekse bedrijven worden dupe van crisis in Cyprus

De bankencrisis op Cyprus dreigt ook honderden Griekse bedrijven die actief zijn op het eiland de kop te kosten.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 28 maart 2013

Tien buitenlandse bedrijven willen weg uit België

"Naar schatting zullen zo'n 10 in België aanwezige bedrijven delokaliseren", zegt consultancybedrijf Ernst & Young in zijn jaarlijkse 'Barometer van de Belgische Attractiviteit' dat de perceptie van België als investeringslocatie in kaart brengt. Ernst & Young peilde daarvoor bij 205 belangrijke internationale bedrijven in ons land.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 28 maart 2013

Banken op Cyprus opnieuw open

De banken op Cyprus hebben om 11 uur (Belgische tijd) hun deuren weer geopend. Ze waren anderhalve week dicht geweest om te voorkomen dat klanten al hun geld van hun rekening zouden halen. Enkele uren voor ze weer opengingen, heerste er op het eiland een gespannen sfeer. Agenten houden de wacht bij de banken. Voor sommige filialen stonden vooral oudere klanten al te wachten. De effectenbeurs blijft nog tot aanstaande dinsdag gesloten.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 28 maart 2013

Marc Faber verwacht meer bail-in's zoals in Cyprus

Marc Faber heeft op Bloomberg gezegd dat we rekening moeten houden met meer bail-in's zoals we die in Cyprus gezien hebben. Spaarders en vermogende mensen worden voortaan niet meer ontzien als er een bank gered moet worden. In plaats van de overheid voor alles op te laten draaien moeten de direct betrokkenen eerst pijn lijden. Hij zegt eigenlijk hetzelfde als Dijsselbloem..

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs