EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
36
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Bron: bitcoinweb.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35176 tot 35180 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 2 april 2013

Werkloosheidspercentage Eurozone blijft stijgen

Werkloosheidspercentage in de Eurozone stijgt in februari werderom naar een nieuwe record. Er zijn nu ruim 19 miljoen werklozen in het eurogebied. Het is een stijging van 1,8 miljoen werklozen ten opzichte van een jaar geleden. We kunnen u wel weer een grafiek laten zien van een lijn die richting het Noorden schiet, maar

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 2 april 2013

Spanje en Slovenië naderen de gevarenzone

De bankenbelasting op Cyprus heeft de eurocrisis in een heel andere dimensie geduwd. De situatie ziet er heel anders uit dan enkele weken geleden, toen iedereen dacht/hoopte dat de Draghi-put definitief een punt had gezet onder het beginnen te zwalpen van landen in problemen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 2 april 2013

Schopt Cyprus de Europese economie onderuit?

Chrysostomos II, de aartsbisschop van Cyprus, is boos, heel boos en dat zullen we geweten hebben. Hij eiste kort en goed de kop van minister van financiën Michael Sarris en heeft die ook gekregen. Sarris zal ongetwijfeld blij zijn dat hij het strijdtoneel heeft mogen verlaten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 2 april 2013

'Werkgelegenheid in de bouw achteruit'

Het aantal banen in de bouw blijft de komende jaren dalen, zo blijkt uit berekeningen van het Economisch Instituut voor de bouw.

Dat instituut berekende de plannen uit het woonakkoord tussen minister Stef Blok en vijf partijen door.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 2 april 2013

Woont er iemand achter Londense luxegevels?

De Londense vastgoedsector wordt met een vervelend probleem geconfronteerd. Een belangrijk gedeelte van zijn exclusie residentiebuurten wordt immers geconfronteerd met een opvallend grote leegstand. Luxepanden worden er weliswaar massaal opgekocht door buitenlandse investeerders, maar die hebben meestal geen enkele intentie om van de Britse hoofdstad hun belangrijkste domicilie te maken. Volgens het immobiliënbedrijf Savills had het voorbije jaar 37 procent van de kopers van woningen in de meest luxueuze buurten van Londen geen plan om zich hoofdzakelijk in de stad te vestigen.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs