Nieuws / Artikelen met het woord

57853 artikelen gevonden. Artikel 35176 tot 35180
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 13 februari 2013

Waarschuwing! Beurzen doen het niet goed na een US verkiezingsjaar!

Uit een onderzoek blijkt dat de S&P 500 sinds 1900 gemiddeld gezien het jaar na de Amerikaanse Presidentsverkiezingen het slechtste presteert. Gemiddeld genomen daalt de S&P 500 12 % in het eerst postverkiezingsjaar. Als de geschiedenis een goede raadgever is, staat de beurs nog een forse correctie te wachten sterke start is dit jaar.

Bron: uvenium.nl
Geplaatst: woensdag 13 februari 2013

3% Inflatie verhoging in Januari voornamelijk door belastingen

De nieuwe belastingmaatregelen in 2012 en 2013 hadden een groot effect op de inflatie in januari 2013. Als de belasting niet verhoogd zou zijn, zou de inflatie de helft lager uitgekomen zijn.

Bron:
Geplaatst: woensdag 13 februari 2013

Rusland wil goudproductie jaarlijks met 5% uitbreiden

Volgens de Russische Unie van Goudproducenten is het waarschijnlijk dat de goudproductie dit jaar 5% hoger ligt dan in 2012, toen er 226 ton goud werd opgegraven. Ze voegen eraan toe dat de goudproductie van Rusland ieder jaar met 5% opgeschroegd kan worden, zolang de goudprijs op een hoog niveau blijft. Dat schrijft Bullionstreet op haar website.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 13 februari 2013

Hogere geldhoeveelheid voedt Chinese beurs

Volgens US Global Investors zal de stijgende geldhoeveelheid het herstel van de Chinese beurs ondersteunen. In combinatie met een soepeler financieel beleid zullen de Chinese aandelen terug het ritme oppakken van enkele jaren geleden. In het verleden was een stijgende geldhoeveelheid ook al de voorbode voor een sterke prestatie van de Shanghai.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 13 februari 2013

Vingerafdruk en foto vereist bij verkoop goud

In de Texaanse stad Houston is het voor goudhandelaren vanaf nu verplicht om vingerafdrukken en foto's te bewaren van klanten die goud willen verkopen. De maatregel zou bedoeld zijn om het criminelen lastiger te maken, maar het lijkt er sterk op dat men ook de handel in goud als geheel wil frustreren en criminaliseren.