EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
Bron: BNR.nl
28
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35181 tot 35185
Geplaatst op: donderdag 28 februari 2013

Indiase minister wil goudaankopen ontmoedigen

De Indiase minister van Financiën heeft in de toelichting van de begroting gezegd dat alternatieve beleggingsinstrumenten voor goud aantrekkelijker gemaakt moeten worden. Met nieuwe spaarrekeningen en obligaties die voor inflatie corrigeren wil hij mensen ontmoedigen goud te kopen. Eerdere belastingverhogingen  op goud hadden nauwelijks effect.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 28 februari 2013

US Mint verhoogt prijzen van verschillende verzamelmunten

De US Mint heeft de premie op een aantal verzamelmunten sterk verhoogd. Door de dalende prijs vond de US Mint het gerechtvaardigd de premie op deze munten aa te passen. Een muntset van vier Gold Eagle munten wordt $137 duurder.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: donderdag 28 februari 2013

Azië heeft nu meer miljardairs dan Noord-Amerika

Volgens een Chinees luxe-magazine heeft Azië nu meer miljardairs dan Noord-Amerika.

In januari waren er wereldwijd 1.453 dollarmiljardairs volgens het Hurun Report. De Mexicaanse telecommagnaat Carlos Slim blijft de rijkste man ter wereld.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 28 februari 2013

'Kabinet steekt half miljard euro in infrastructuur'

Het kabinet zal 500 miljoen euro investeren in infrastructuur om de bouwsector weer op gang te brengen. Ook worden de laagste inkomens met 300 miljoen euro gecompenseerd in hun koopkracht.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 28 februari 2013

In 2013 geen olieboringen door Shell op de Noordpool

Shell zet voorlopig het idee in de ijskast om in het Noordpoolgebied naar olie te gaan boren. Het oliebedrijf had te kampen met een flinke reeks tegenslagen. Greenpeace is van mening, dat oliemaatschappijen als Shell de extreme omstandigheden op de Noordpool niet de baas kunnen. Dit besluit toont dat volgens Greenpeace aan.

Lees verder op duurzaamnieuws.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs