EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
20
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35201 tot 35205 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 9 april 2013

Jouw banktegoed kan ook in beslaggenomen worden

Realiseer het goed, we leven in een gevaarlijke tijd, de maatregelen van overheden, ministers van financiën, en ambtenaren over de hele wereld hebben ons op de rand van de afgrond gebracht, naar volledige ineenstorting, hetwelk eindigt met monetaire onrust, voedseltekorten, paniek, sociale onrust en totale ontwrichting van de middenklasse en de infrastructuur. Nadat de EU de ongekende stap heeft genomen de middelen van particuliere spaarders in Cyprus in beslag te nemen, is de ware EU-aap uit de mouw gekomen. De volgende keer is jouw rekening ook in gevaar. Neem deze boodschap ter harte en stuur die door aan je vrienden als een serieuze waarschuwing. Jim Rogers suggereert dat de tijd bijna op is en dat degenen met eigen middelen zich moeten voorbereiden op het ergste. Hij geeft je deze waarschuwing:

[...]

Lees verder op Solidor.com
Geplaatst op: dinsdag 9 april 2013

Goldman Sachs vreest dat wereldeconomie dieper en dieper zal wegzinken

Goldman Sachs’ macro-analisten Noah Weisberger en Aleksandar Timcenko publiceerden een nieuw rapport over de situatie waarin de wereldeconomie zich bevindt. Dat rapport kreeg een veelzeggende titel, of wat had u gedacht van “Slipping into slowdown”?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 9 april 2013

De Gucht achter voorstel om spaarders te laten meebetalen

Eurocommissaris Karel De Gucht verdedigt het voorstel van zijn collega Olli Rehn om grote spaarders te laten meebetalen bij de redding van een bank. De maatregel geldt niet voor alle gevallen en de beste waarborg tegen een bankenrun is een beter toezicht op de banken, onder Europese controle. Dat zei hij in het radioprogramma 'De Ochtend'.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 9 april 2013

Tientallen miljoenen Amerikanen zitten zonder baan

Nee, over de bedrijfsresultaten willen we het ditmaal niet hebben. Daar valt pas iets zinnigs over te zeggen als het seizoen van de bedrijfresultaten voor 1/4de tot 1/3de achter de rug is. Maar iets wat ons steeds meer zorgen baart is de situatie op de Amerikaanse arbeidsmarkt.

Tientallen miljoenen Amerikanen zitten zonder baan en de kans is klein dat ze er nog ooit 1 zullen vinden. De unemployment rate daalde weliswaar van 7.7 % in februari tot 7.6 % in maart maar het werd meteen pijnlijk duidelijk dat de daling te danken was aan een daling van het aanbod aan arbeidskrachten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 9 april 2013

Snel rijk? Dit zijn de nieuwe Bitcoin-miljonairs

Aan de huidige koers van bijna 200 dolllar, heb je amper 5.000 Bitcoins nodig om miljonair te worden.

Aan de huidige koers van bijna 200 dolllar, heb je amper 5.000 Bitcoins nodig om miljonair te worden.

Verschillende Bitcoin-portefeuilles hebben de magische grens van een miljoen dollar doorbroken.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs