Nieuws / Artikelen met het woord

57848 artikelen gevonden. Artikel 35211 tot 35215
Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 12 februari 2013

'Tijd dat Hollande toegeeft dat hij verkozen werd op leugens'

De Franse vakbonden eisen dat president François Hollande zijn verkiezingsbeloftes nakomt en de sluiting van verschillende fabrieken voorkomt. Misschien moet hij toegeven dat het niet meer dan leugens waren en kan hij beter met een wat meer realistische aanpak voor de dag komen, schrijft Le Figaro:

Bron: nieuws.nl
Geplaatst: dinsdag 12 februari 2013

'Frankrijk haalt begrotingsdoelen niet'

(Novum/AP) - Frankrijk heeft slechts een kleine kans om dit jaar aan de Europese begrotingseisen te voldoen. Daarvoor waarschuwt de Franse rekenkamer dinsdag.

Bron: beurs.nl
Geplaatst: dinsdag 12 februari 2013

EU wil actieplan voor kwakkelende Europese staalsector

AMSTERDAM (Dow Jones)-- De Europese Commissie heeft dinsdag tijdens een bijeenkomst met hooggeplaatste bestuurders uit de staalindustrie, vakbonden en wetgevers van de Europese Unie (EU) gezegd in juni met een actieplan te komen om de kwakkelende Europese staalindustrie op de been te helpen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 12 februari 2013

Spanje haalt 5,6 miljard op, Italië 8,5 miljard

Spanje is er vandaag in geslaagd om 5,571 miljard euro op te halen met de uitgifte van schatkistcertificaten op korte termijn. De rente die het Zuid-Europese land moet betalen op papier met een looptijd van zes maanden daalde licht, die op papier met een looptijd van twaalf maanden steeg licht ten opzichte van voorgaande uitgiftes in januari.

Bron: refdag.nl
Geplaatst: dinsdag 12 februari 2013

Griekse bouw zakt nog dieper in afgrond

ATHENE (ANP) – De crisis in de Griekse bouwsector is in november vorig jaar nog verder verdiept. De totale bouwproductie ging die maand met twee derde omlaag in vergelijking met een jaar eerder. Dat meldde het Griekse bureau voor de statistiek Elstat dinsdag.