EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
74
kliks
36
kliks
Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
33
kliks
33
kliks
33
kliks
Bron: Biflatie.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35211 tot 35215 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 7 maart 2013

Record van de Dow Jones is nep

IEXprofs kwamen we bij onderstaande grafiek van Reuters & Bespoke Investment Group. Sinds 1994 heeft de inflatie ervoor gezorgd dat de helft van de winst van de Dow Jones is weggevallen. Als er helemaal geen rekening met de inflatie zou worden gehouden, dan zou de Dow Jones 140 keer zo hoog te staan als 100 jaar geleden. Wordt de inflatie wel meegerekend, dan staat de Dow Jones nog maar 7 keer zo hoog.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 7 maart 2013

Barclays zou 40.000 banen kunnen schrappen

In meetings with shareholders of the bank, Mr Jenkins has said that he saw a future in which the bank employed 100,000 staff, Sky News has reported. Barclays currently hires roughly 140,000 people.

It is understood that Mr Jenkins has discussed with investors the possibility of Barclays will become a self-service-oriented company, thereby allowing the remaining staff to focus on delivering "added value" to its customers.

Lees verder op co.uk
Geplaatst op: donderdag 7 maart 2013

Kan China een volgende huizenbubbel voorkomen?

Lukt het China ditmaal wel om de stijging van de huizenprijzen tot stilstand te brengen? Dat is de vraag waar het allemaal momenteel allemaal om draait bij de Chinese overheid. Beijing kondigde eerder deze week een nieuwe belasting op de verkoop van huizen aan, met de bedoeling om de vastgoedmarkt te stabiliseren.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 7 maart 2013

De nog steeds niet geplofte huizenmarktzeepbellen

Ā As a rule, speculative bubbles pop and revert to their pre-bubble levels, so we can anticipate the eventual popping of all remaining housing bubbles.

. David explains his methodology of dividing the EU housing markets into two groups (EU Property Bubbles):

Lees verder op zerohedge.com
Geplaatst op: donderdag 7 maart 2013

Een wereld zonder zilver tegen 2020?

Een tiental jaar geleden kwam het US National Geological Survey met een rapport dat zilver tegen 2020 uitgestorvenĀ zal zijn. De laatste tijd is hier veel om te doen geweest. Het UNGS verduidelijkte toen dat ze bedoelen dat het tegen 2020 economisch onrendabel zal zijn om nog zilver uit de grond te halen. In ieder geval raakt zilver snel door zijn voorraden in de grond heen.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs