EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
69
kliks
37
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35216 tot 35220
Geplaatst op: dinsdag 26 februari 2013

VS importeerde in 2012 veel meer olie uit Midden-Oosten

De VS heeft het afgelopen jaar meer olie geïmporteerd vanuit het Midden-Oosten dan in de afgelopen negen jaar. De import vanuit Saoedi-Arabië was met 450 miljoen vaten groter dan in 2011, 2010 en 2009. Het schaliegas maakt Amerika dus nog niet minder afhankelijk van het buitenland.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 26 februari 2013

Gaat de Fed eventueel miljardenverlies QE3 Exit Stress Test uitleggen?

Federal Reserve Chairman Ben S. Bernanke’s efforts to rescue the economy could result in more than a half trillion dollars of paper losses on the central bank’s books if interest rates rise abruptly from recent levels.

Lees verder op businessweek.com
Geplaatst op: dinsdag 26 februari 2013

Australië wil inactieve bankrekeningen plunderen

De Australische regering heeft een nieuwe wet aangenomen waarmee ze de bevoegdheid krijgt om een bankrekening leeg te halen die al drie jaar niet gebruikt is. Die mogelijkheid was er eerder ook al, maar toen was de termijn zeven jaar. De maatregel moet dit jaar naar schatting $109 miljoen in het laatje brengen.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 26 februari 2013

Goud herstelt na nieuwe zorgen omtrent Italiaanse impasse

Italië dreigt in een politieke impasse verzeilt te geraken. Dit heeft de goudprijs weer doen opveren. Goud wordt weer een beetje herontdekt bij de beleggers als een veilige haven in onzekere tijden en staat nu weer bijna terug boven de $ 1.600.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 26 februari 2013

China maakt gebruik van de eurocrisis en koopt knowhow

China kampt met enkele ernstige problemen voor de toekomst. De participatiegraad in de arbeidssector zal krimpen en de milieuverontreiniging zal toenemen. China zal dus op termijn niet meer de fabriek van de wereld kunnen zijn. Het zal zijn economisch model moeten omschakelen naar een die minder arbeidskrachten nodig heeft en die minder verontreinigend werkt.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs