EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35221 tot 35225 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 9 april 2013

Nergens stijgen de lonen zo hard als bij de banken

Het CBS bericht: In het eerste kwartaal van 2013 was de stijging van de cao-lonen in de bedrijfstak financiële instellingen met 2,6 procent het hoogst. De oorzaak ligt onder andere in twee bankcao’s waarin relatief hoge loonsverhogingen afgesproken zijn voor de tweede helft van 2012 en het eerste kwartaal van 2013. Bij de bedrijfstak horeca was de loonstijging met 0,8 procent het laagst. Dit komt doordat de eindejaarsuitkering in de cao van de horeca begin dit jaar is vervallen en in 2013 onder voorwaarde per individuele werknemer afgesproken wordt.

Lees verder op welingelichtekringen.nl
Geplaatst op: dinsdag 9 april 2013

NL-UK race; energie uit afval

Het Nederlandse Royal Dahlman ontwerpt in een aanbesteding een efficiënte afvalinstallatie die het meeste energie uit afval probeert te halen. De race met twee Britse bedrijven is uitgeschreven door het Engelse instituut "Energy Technologies Institute" (ETI). Na 10 maanden kiest ETI het winnende ontwerp en kan de bouw beginnen. Royal Dahlman gebruikt geavanceerde afvaltechnieken van partner ECN in Petten. 

Lees verder op blogspot.nl
Geplaatst op: dinsdag 9 april 2013

Verhuurder in New York accepteert huur in Bitcoins

Een vastgoedbeheerder in New York accepteert Bitcoins als middel om de huur te betalen. Huurders moeten op de dag van betaling de huurprijs in dollars omrekenen naar hun geliefde alternatieve geld. Het is een handige publiciteitsstunt, want Bitcoins zijn in een paar weken vermenigvuldigd in prijs.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 9 april 2013

China importeerde in februari bijna 100 ton goud

China heeft in de maand februari 97,1 ton goud geïmporteerd uit Hong Kong, de doorvoerhaven voor veel Chinese importgoederen. De netto import van goud was bijna 61 ton, maar ook dat was dubbel zoveel als in januari. Toen werd er minder dan 30 ton ingevoerd. Chinezen blijven onverminderd goud kopen, ongeacht de prijs.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: dinsdag 9 april 2013

Bitcoin: Alle headlines op een rij

Voor degene die alles willen weten over de Bitcoin kunnen deze pagina toevoegen aan hun favorieten.

Lees verder op Goud-Portal.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs