EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
17
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35226 tot 35230 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 27 maart 2013

Eurolanden en IMF woedend op Dijsselbloem

Eurogroepvoorzitter Jeroen Dijsselbloem heeft zich de woede op de hals gehaald van andere eurolanden en het Internationaal Monetair Fonds (IMF). Die beklagen zich in felle bewoordingen over de uitspraak van Dijsselbloem dat aandeelhouders en spaarders niet langer veilig zijn als hun land een lening vraagt van het Europees noodfonds.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 27 maart 2013

De honger van centrale banken naar macht

Olivier Blanchard, hoofdeconoom bij het IMF, waarschuwt dat centrale banken te machtig worden doordat ze steeds meer taken toegewezen krijgen. Centrale banken kunnen te machtig worden terwijl ze in feite onafhankelijk van de overheid zouden moeten opereren aldus 

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 27 maart 2013

Banken schrijven $3 miljard af op studieleningen VS

Amerikaanse banken hebben $3 miljard afgeschreven op studentenleningen. Inmiddels is de betaalachterstand opgelopen tot 17% van alle schuldenaren. Dat zijn er nogal wat, want er zijn 40 miljoen Amerikanen die een studielening opgenomen hebben.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 27 maart 2013

Val Laikibank: Had je maar het jaarverslag moeten lezen

 

 

Als onderdeel van het ‘reddingsplan‘ zijn alle tegoeden boven de 100.000 euro verdwenen (Laiki) resp. geblokkeerd (Bank of Cyprus) bij de twee grootste Cypriotische banken (behalve voor een select groepje rijke, slimme Russen). Ook de aandelen en obligaties van eerstgenoemde bank zijn in één klap waardeloos geworden. Dit gaat grote consequenties hebben. Het woord van Draghi, dat hij koste wat koste de Euro zal redden, blijkt ineens gebakken lucht. Het vertrouwen in de Euro heeft een flinke klap opgelopen. Maar, elke miljonair die een deel van zijn geld bij de Laiki-bank gestald had, heeft zijn huiswerk uiterst belabberd gedaan, en heeft zich teveel door de hoge rentevergoedingen laten leiden.

[...]

<div id="<%= overlayId %>" class="_mp3rocket_overlay_style" style="left: <%= overlayLeft %>; top: <%= overlayTop %>; width: <%= overlayWidth %>; height: <%= overlayHeight %>"></div>

Lees verder op Realiteitsblog.nl
Geplaatst op: woensdag 27 maart 2013

"De Fed verkoopt goud om prijs te onderdrukken"

De Telegraaf schreef onlangs wat over mogelijke manipulatie van de goudprijs door de Federal Reserve. Eric Sprott gaat nog een stap verder, want hij verdenkt de Amerikaanse overheid ervan een deel van de goudvoorraad te verkopen om de prijs laag te houden. Hij vergelijkt de import en export van goud in de VS en ziet dat er minder goud beschikbaar is dan er maandelijks uitgevoerd wordt.

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs