EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35251 tot 35255 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 29 maart 2013

Kredietgroei Eurozone blijft dalen

Een van de lessen die van Japan kunnen leren is dat het vergroten van de money supply er niet voor hoeft te zorgen dat meer leningen worden aangegaan door de private sector. Naast dat banken tegenwoordig veel moeilijker krediet verlenen wil de private sector in de Eurozone ook niet lenen. De huidige situatie lijkt dus verdacht veel op een zogenaamde credit crush maar ook een balance sheet recession, waar de private sector leningen afbetaalt en spaart, terwijl we juist nieuwe leningen en uitgaven nodig hebben.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 29 maart 2013

Klaas Knot staat achter uitspraken Dijsselbloem

Klaas Knot heeft tegenover het FD gezegd dat hij achter de uitspraken van Dijsselbloem staat. De voorzitter van de Eurogroep kreeg eerder deze week nog veel kritiek, maar Klaas Knot steunt de visie die Dijsselbloem uitdroeg. Niet langer moet de belastingbetaler alle ellende van een bankencrisis dragen, maar moeten ook aandeelhouders en geldverstrekkers verliezen nemen.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 29 maart 2013

China investeert €13 miljard in bestrijden van vervuiling

De komende drie jaar investeert de Chinese overheid $16 mrd (€12,9 mrd) in maatregelen om de vervuiling in Beijing tegen te gaan.

Om de publieke onrust over de toenemende vervuiling in de Chinese hoofdstad tegen te gaan, investeert de overheid onder andere in het verbeteren van de 1.290 kilometer lange riolering en twintig installaties die afvalwater afvoeren. Daarnaast worden er vijf afvalverbrandingsinstallaties en 47 waterrecyclingfabrieken gebouwd.

Lees verder op duurzaambedrijfsleven.nl
Geplaatst op: vrijdag 29 maart 2013

De OECD waarschuwt voor een Europese beurzen crash

De OECD ( organisatie voor economische samenwerking en ontwikkeling ) waarschuwt in haar afgelopen woensdag verschenen rapport dat het in Europa wel eens tot een beurzencrash zou kunnen komen. Voor het rapport zie hier. Volgens de OECD geven de huidige Europese beurskoersen niet de realiteit weer en zijn zij sterk opgeblazen. Pas in de zomer van  2014 verwacht de OECD dat de beurskoersen weer kunnen / mogen  stijgen. Nu is het natuurlijk bij elk rapport toch behoorlijk  koffiedik kijken, maar als wij naar het verleden kijken heeft de OECD met de door haar gepubliceerde rapporten vaak gelijk gekregen.

Lees verder op geennieuws.com
Geplaatst op: vrijdag 29 maart 2013

Goud: 7 pro’s en 4 contra’s

Hoe plak je een waarde op goud, dat is niet evident.

Hoe plak je een waarde op goud, dat is niet evident.

The Daily Trade Alert

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs