EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
26
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35276 tot 35280 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 26 maart 2013

Whitmans wijze woorden

Voor value investors is Martin Whitman geen onbekende. Hij is de oprichter van de zeer succesvolle Amerikaanse vermogensbeheerder

Voor value investors is Martin Whitman geen onbekende. Hij is de oprichter van de zeer succesvolle Amerikaanse vermogensbeheerder

Third Avenue Management en was daar zelf ook vele jaren fondsbeheerder.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 26 maart 2013

Dijsselbloem complete & uncut

FT en Reuters zijn weer aan zet. Nadat Jeroen Dijsselbloem gisteravond ontkende de redding van Cyprus tegenover die media te hebben gepromoveerd tot 'blauwdruk' (template) voor toekomstige reddingen (door onder andere te stellen dat hij de betekenis van het woord 'template' niet eens kende), plaatst de FT het hele interviewtranscript botweg online, zodat iedereen zelf zijn oordeel kan vellen.

Lees verder op iex.nl
Geplaatst op: dinsdag 26 maart 2013

Parlement Cyprus wil onderzoek naar grote geldtransacties

De weken en dagen voor de sluiting van de banken op Cyprus zou er opvalled veel geld zijn overgeschreven naar het buitenland. Ook werd er veel cash geld afgehaald. De voorzitter van het Cypriotisch parlement, Ginnakis Omirou, wil dat er een onderzoek komt naar de transacties.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 26 maart 2013

Spaanse economie krimpt meer dan verwacht

De Spaanse economie zal dit jaar met 1,5 procent van het bruto binnenlands product krimpen. Pas in 2014 wordt opnieuw groei verwacht, zo blijkt uit nieuwe vooruitzichten van de Spaanse centrale bank. Vorig jaar was er een krimp met 1,37 procent.

Lees verder op hln.be
Geplaatst op: dinsdag 26 maart 2013

"Redding Cyprus draait om controle gasmarkt"

De redding van Cyprus was niet alleen in het belang van de de Cyrpiotische economie of bankensector, maar nog meer om het veiligstellen van de gasvoorziening van Europa. In de Middellandse Zee en onder Cyprus zit een omvangrijke gasreserve die 40% van de Europese vraag naar gas kan vervullen. Dat gas komt via Cyprus en Turkije Europa binnen.

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs