EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
52
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35281 tot 35285 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 29 maart 2013

'Grote spaarders Bank of Cyprus krijgen aandelen'

Grote spaarders bij Bank of Cyprus krijgen een vergoeding in aandelen die overeenkomt met 37,5 procent van hun tegoeden van meer dan 100.000 euro.

Dat meldde een ingewijde aan persbureau Reuters vrijdag. De rest van de rekening wordt mogelijk niet terugbetaald. Rekeningen van minder dan 100.000 euro worden niet aangeraakt.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 29 maart 2013

Kijk op de week

Dag trouwe “Kijk op de week” lezers,

Dag trouwe “Kijk op de week” lezers,

Er werd deze week veel gespeculeerd over de gevolgen van de redding van Cyprus. De doos van Pandora werd geopend door het spaargeld deel te laten uitmaken van de redding van de banken. Voor velen is dit een test-case geweest om te zien hoe ver ze kunnen gaan. Het is duidelijk geworden dat er aan gewaarborgd spaargeld niet geraakt kan worden. Maar alles dat niet gewaarborgd is, lijkt ineens een vogel voor de kat. Wat daar de gevolgen van gaan zijn, zullen we de komende maanden leren. Al wie veel geld op zijn rekening heeft staan, zal alvast anders tegen de zaken aankijken.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 29 maart 2013

Gratis beurstips van beurs.com

'Beurs.com’ komt bijna elke dag met gratis tips om je portefeuille te beheren. Op het einde van de week geven we een overzicht van de beste, gratis beurstips die je kan vinden.

Dit aandeel van de toekomst koop je best nu

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 29 maart 2013

Reaal vergoed woekerpolis niet na 5 jaar 'rekenen'

In 2008 ontdekt Nederland dat de grote verzekering maatschappijen op grote schaal frauderen met Woekerpolissen. Oplettende klanten sturen op dit moment snel een stuitingsbrief tegen verjaring van deze polissen voordat ze deze rommel overboord gooien (anders is het woeker geld in elk geval al verdwenen). De frauderende maatschappijen als Reaal en Aegon weten niet hoe snel ze dit recht moeten praten en beginnen meteen over compensatie regelingen. Bijvoorbeeld in 2009;

Lees verder op
Geplaatst op: vrijdag 29 maart 2013

Cyprus legt plannen volgende week voor aan eurogroep

Het noodlijdende Cyprus zal volgende week donderdag zijn hervormingsplannen voorleggen aan de ministers van Financiën van de eurolanden. Dat heeft de Cypriotische minister van Arbeid, Haris Georgiades, gezegd tegen het Griekse staatspersbureau Athens News Agency.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs