Nieuws / Artikelen met het woord

57643 artikelen gevonden. Artikel 3531 tot 3535
Bron: BNR.nl
Geplaatst: woensdag 14 december 2016

Er gaan een heleboel dingen schuiven

Vanavond komt het rentebesluit van de Federal Reserve. Maar macro-econoom Kees de Kort is niet gespannen: 'Kwartje hoger of niet, het is duidelijk dat verschillende banken een verschillend beleid gaan voeren. De Fed gaat verkrappen, de ECB gaat heel ruim. En dan gaan er een heleboel dingen schuiven.'

Bron: The Bullion House
Geplaatst: woensdag 14 december 2016

Beleggen in Zilver verslaat Goud en de AEX

Beleggen in zilver heeft sinds 2001 in euro’s een jaarlijks rendement van gemiddeld 11,3% opgebracht. Een van de minst besproken beleggingsmogelijkheden heeft.....

Bron: Marketupdate
Geplaatst: woensdag 14 december 2016

Canadese journaliste onthult leugens Syrië en Aleppo

De berichtgeving in de Westerse media suggereert dat de bevolking in Syrië gebukt gaat onder de terreur van het regeringsleger en dat de bevolking van Aleppo nu in zijn geheel onderworpen is aan het ‘regime’ van Assad. Volgens de Canadese journaliste Eva Bartlett klopt er niets van deze berichtgeving en worden er in Westerse media aan de lopende band leugens verteld over de werkelijke situatie in Syrië.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: woensdag 14 december 2016

Opmerkelijke zaken rondom goud

De goudprijs mag dan de laatste weken fors gedaald zijn, de vraag naar goud is dat niet. Er was zelfs een recordvraag naar het fysieke metaal!

In een normale markt is het zo dat meer vraag ook hogere koersen veroorzaakt.

Hier is dat niet zo. Dalende goudkoersen brachten meer vraag naar fysiek goud op gang, maar gek genoeg bleef ondertussen de goudprijs dalen.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: woensdag 14 december 2016

Aandelenmarkt Venezuela door het dak

Nergens in de wereld zijn aandelen dit jaar zo hard gestegen als in Venezuela. Stond de Caracas Stock Exchange begin dit jaar op bijna 15.000 punten, nu staat de index ruim boven de 36.000, een stijging van 149%. Beleggers betalen steeds hogere bedragen voor aandelen, die als een soort veilige haven gezien worden. De vlucht richting aandelen is kenmerkend voor een hyperinflatie, terwijl het eigenlijk helemaal geen goede veilige haven is.