Nieuws / Artikelen met het woord

58164 artikelen gevonden. Artikel 35326 tot 35330
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: zaterdag 16 februari 2013

India importeerde in 28% meer goud in januari

India heeft in de eerste maand van dit jaar 28% meer goud geïmporteerd dan in dezelfde maand van 2012. Met een import van 100 ton goud was dit de beste maand in anderhalf jaar tijd. De Indiase goudhandelaren anticipeerden op een verhoging van de importheffing, die uiteindelijk op 21 januari doorgevoerd werd.

Bron: trouw.nl
Geplaatst: zaterdag 16 februari 2013

Escape from reality in crisistijd

Interieur Pathe Cinema Schouwburgplein. In Rotterdam is het International Film Festival Rotterdam (IFFR) van start gegaan.

Hoewel de Nederlandse economie voor de derde keer in vier jaar tijd in een recessie is beland, betekent dit niet dat pretparken of bioscopen minder bezoekers trekken.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zaterdag 16 februari 2013

Massaclaim tegen beeldbuisproducenten

Dat vindt belangenorganisatie ConsumentenClaim. De organisatie wil een massaclaim opstarten tegen de beeldbuisproducenten.

In december kwam aan het licht dat Philips, Samsung, Panasonic en vier andere bedrijven zich jarenlang schuldig hebben gemaakt aan verboden kartelvorming. De Europese Commissie legde de bedrijven een boete op van 1,47 miljard euro.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zaterdag 16 februari 2013

Veel winkels al op zondagen open

AMSTERDAM - Veel gemeenten lopen vooruit op wetgeving die de opening van winkels op zondagen toestaan. 

Al in 75 van de 408 gemeenten zijn de winkels dit jaar elke zondag open.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 16 februari 2013

Berlijn, Londen en Parijs willen multinationals zwaarder belasten

Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk willen het internationale fiscale systeem onder handen nemen om te vermijden dat multinationals nog zo vlot door de mazen van het net glippen. Dat hebben ze op de G20 in Moskou.