EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35331 tot 35335 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 5 april 2013

Miljonairs ontvingen $80 miljoen aan uitkeringen

In de VS hebben miljonairs in 2010 gezamenlijk bijna $80 miljoen opgestreken aan werkloosheidsuitkering. Tot die constatering kwam Bloomberg na onderzoek van data van de IRS. De controle op de uitkeringsaanvragen kan blijkbaar nog wat strakker. In 2012 was de Amerikaanse overheid $94 miljard kwijt aan deze uitkeringen.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 5 april 2013

Kyle Bass: ‘Japan staat op instorten’

Kyle Bass was te gast op CNBC naar aanleiding van de gigantische monetaire ingreep door de BoJ. Japan gaat zijn monetaire balans in de komende 2 jaar verdubbelen!

Hierdoor zullen op termijn  de kosten om de schulden in de inkomsten van belastingen overstijgen. Maar voor Kyle Bass is het al een tijdje duidelijk: Japan is failliet. Vandaar de extreme maatregelen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 5 april 2013

De ware economische situatie in Europa in 4 grafieken

‘Het ergste van de crisis is voorbij.’ Dat zijn de woorden die EC-voorzitter José Manuel Barroso deze week nog sprak. Herman Van Rompuy en ECB-voorzitter Mario Draghi zeiden recent soortgelijke dingen. Zero Hedge kon de hand leggen op vier grafieken die de huidige economische activiteit in Europa illustreren. Oordeel zelf of we waarde kunnen hechten aan de uitspraak van de Europese toplui.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 5 april 2013

Het begin van het einde voor Japan: obligatie-rente stijgt het meest in 10 jaar

De Bank of Japan heeft gisteren aangekondigd de geldhoeveelheid te zullen verdubbelen binnen dit en een jaar. Ook streeft de centrale bank ernaar om de inflatie zo snel mogelijk naar 2% te brengen, in elk geval binnen twee jaar. In eerste instantie had dit direct het gewenste effect, maar luttele uren later komt dit als een boemerang terug. Japanse obligaties gaan van een explosie naar een crash.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 5 april 2013

'Directeur steekt Nederlands hulpgeld in eigen zak'

© http://www.makulafoundation.com.Een projectdirecteur van een school voor kansarme kinderen in Uganda wordt ervan beschuldigd dat hij vele duizenden euro's aan Nederlands hulpgeld in zijn eigen zak heeft gestopt. Het gaat om geld van de Nederlands-Ugandese Makula-stichting dat door basisscholieren, vrijwilligers en bedrijven is gedoneerd. Dat meldt De Telegraaf vrijdag.

Lees verder op volkskrant.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs