EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35346 tot 35350 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 27 maart 2013

China jaagt op olie in woelige wateren

China investeert volop in technologie en know-how om naar olie en gas te boren in de diepzee. Het land lonkt daarbij naar de Zuid-Chinese Zee, die nu al het onderwerp is van spanningen tussen landen in de regio.

Lees verder op iede.nl
Geplaatst op: woensdag 27 maart 2013

Cyprus: Enkele lessen over ons geld en goud

Cyprus is een klein land, maar de redding van Cyprus was dagenlang wereldnieuws. De redding van Cyprus en alles wat er rond gebeurd is, leerde ons alvast enkele belangrijke lessen over ons en geld en over goud. Het is belangrijk om de juiste lessen te trekken zodat we in de toekomst niet meer dezelfde fouten maken. Enkele lessen uit de Cyprus-crisis volgens

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 27 maart 2013

'Bankbeperkingen Cyprus duren een week'

Klanten van banken in Cyprus kunnen vanaf donderdag in ieder geval een week lang maar beperkt geld opnemen of naar het buitenland brengen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 27 maart 2013

Is dit de volgende Cyprus?

We kregen net een bericht in onze mailbox dat er nieuwe landen in problemen geraken, met name enkele Oost-Europese landen worden nu geviseerd door de markten.

Ook deze landen leefden jarenlang op te grote voet, waardoor bail-outs stilaan onvermijdelijk worden. En u kent het nieuwe recept van Europa inmiddels, bail-outs worden bail-ins!

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 27 maart 2013

Wat het domme geld ons nu vertelt

De particuliere beleggers worden wel eens geassocieerd met het "domme" geld. Particuliere beleggers staan erom bekend om in de beurs te stappen rond de top en uit de beurs te stappen rond de bodem, in tegenstelling tot het slimme geld. De 

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs