EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35351 tot 35355 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 4 april 2013

Commodities krijgen klappen na publicatie U.S. Inventories Report

Gisteren was het geen vrolijke dag voor grondstoffen. De commodities kregen klappen na de publicatie van het U.S. Inventories Report, het rapport over de evolutie van de olievoorraden. De U.S. oil stockpiles zijn onverwacht gestegen tot een piek voor 22 jaar.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 4 april 2013

Prikken hackers de bitcoin-bubble door, of is de munt een blijver?

De wereld heeft de bitcoin ontdekt en de waarde van deze virtuele munt is de laatste maanden exponentieel gestegen. Maar die snelle opmars lijkt te zijn gestuit, nu ook hackers zich massaal op de munt - of liever gezegd: de systemen achter de munt - hebben gestort. Is de bitcoin-bubble alweer doorgeprikt, of is het een tijdelijke tegenslag voor de internetvaluta?

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 4 april 2013

Resterende HD Calls verkopen

Dit bericht is naar aanleiding van een eerder gepubliceerd artikel.  

Dit bericht is naar aanleiding van een eerder gepubliceerd artikel.  

Hierbij laat ik jullie weten de resterende HD mei 72.50 Calls aan $0.75 te verkopen. We hebben weliswaar nog voldoende tijd tot expiratie, maar de huidige niveaus en omstandigheden van de markt geven mij redenen genoeg om "long" posities te sluiten en even af te wachten.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 4 april 2013

Kort nieuws van de dag

Op beurs.com proberen we je de waarheid over uw geld te onthullen. Daarom leest u hier voornamelijk alles wat u in de media niet hoort of leest. Maar dagelijks wijken we even af en krijgt u een kort overzicht van de interessantste achtergrondinformatie in de media via het “Kort nieuws van de dag”.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 4 april 2013

Zuid-Korea gaat voor goud

De Zuid-Koreaanse centrale bank heeft haar dollar reserves verkleind tot het laagste punt sinds 2007. Van de totale valutareserve van (omgerekend) $327 miljard bestond 57,3% het afgelopen jaar uit dollars, tegenover 60,5% in 2011. De afgelopen vijf jaar is het aandeel van de valutareserve die in dollars wordt aangehouden vier keer gezakt.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs