EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
39
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
36
kliks
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35351 tot 35355 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 20 maart 2013

Run op goedkope zonnestroom

Consumenten maken gretig gebruik van gunstige omstandigheden om zonnepanelen aan te schaffen.

Consumenten maken gretig gebruik van gunstige omstandigheden om zonnepanelen aan te schaffen.

Leveranciers van zonnepanelen melden een toeloop van zelfs hele straten en bewonerscollectieven, mede dankzij subsidie en een laag btw-tarief op plaatsing.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 20 maart 2013

Cypriotische Aartsbisschop biedt kerkelijke bezittingen aan

Chrysostomos II, de aartsbisschop van Cyprus, heeft woensdag de bezittingen van de kerk ter beschikking gesteld om de economische crisis op het eiland het hoofd te bieden.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 20 maart 2013

Kort nieuws van de dag

Op beurs.com proberen we je de waarheid over uw geld te onthullen. Daarom leest u hier voornamelijk alles wat u in de media niet hoort of leest. Maar dagelijks wijken we even af en krijgt u een kort overzicht van de interessantste achtergrondinformatie in de media via het “Kort nieuws van de dag”.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 20 maart 2013

Laat u niets wijsmaken: macht is niet meer wat het ooit was

Linksleunende massabewegingen als Occupy Wall Street en de Indignados en rechtsleunende aanhangers van Tea Party-groepen, Gary Johnson en Ron Paul zijn het over één ding helemaal eens: te veel macht is geconcentreerd bij een kleine elite. Volgens Moisés Naím is deze visie echter achterhaald en zijn de rigide machtsstructuren in verval. Dat schrijft het liberaal magazine The Economist.

De bankbailouts, de toenemende ongelijkheid, de hoge bonussen voor executives, de verdere groei van overheden ondanks de zogenaamde ‘besparingswoede’ en de talrijke invloedrijke politieke lobbygroepen zijn enkele redenen waarom steeds meer mensen gealarmeerd raken over wat zij zien als toenemende machtsconcentratie in de handen van elitaire oligopolisten.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 20 maart 2013

"HSBC heeft in Argentinië 59 miljoen witgewassen"

De Argentijnse dochter van HSBC is door de belastingautoriteiten aangeklaagd voor het witwassen van €59 miljoen euro. In december trof HSBC nog een schikking van $1,92 miljard in de VS voor het faciliteren van witwassen en transacties met landen waar de bank geen zaken mee had mogen doen.

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs