EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
29
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35366 tot 35370
Geplaatst op: vrijdag 22 februari 2013

EU biedt banken een kans op lagere boetes inzake Liborsjoemelarij - bronnen

PARIS (Reuters) - The European Commission wants to conclude its investigation into the fixing of lending benchmarks Euribor and Libor this year and has offered several banks under suspicion the possibility of a settlement to reduce hefty fines, sources said.

Lees verder op reuters.com
Geplaatst op: vrijdag 22 februari 2013

Estland eerste natie met nationaal netwerk oplaadpunten elektrische wagens

Estland ging er eerder al prat op de eerste hoofdstad van Europa te hebben met gratis openbaar vervoer, maar zegt nu ook het eerste land van de wereld te zijn dat een nationaal netwerk van snelle laadpunten voor elektrische wagens heeft uitgerold. Het netwerk bestaat op dit ogenblik uit ruim honderdvijftig oplaadpunten. Tegen de zomer zullen volgens de overheidsdienst Kredex, verantwoordelijk voor de uitbouw van het netwerk, nog veertien extra oplaadpunten in gebruik worden genomen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 22 februari 2013

Negatief risicosentiment weegt op koers van de Aussie

De Australische dollar is in een neerwaartse trend beland, met woensdag de sterkste daling op dagbasis in bijna 1 maand. Opnieuw bleek de sterke correlatie tussen de Aussie en de Aziatische beurzen, die nu alleszins tijdelijk in een correctiefase zitten.

In Australië zullen ze wel even in de handen hebben gewreven naar aanleiding van de koersdaling van de nationale munt, want de dure dollar is allesbehalve koren op de molen van de bedrijfswereld. De economie van het land kan er alleen maar wel bij varen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 22 februari 2013

Kort nieuws van de dag

Bankia verliest 19 miljard euro

De ‘bad bank’ Bankia zal volgende week het grootste verlies van een Spaans bedrijf ooit bekendmaken. De bank verloor vorig jaar ruim 19 miljard euro, zo schat de The Financial Times in. (

Duits begrotingsoverschot groter dan verwacht

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 22 februari 2013

'We moeten nu door de zure appel heen bijten'

Barbara Baarsma is niet verrast dat het consumentenvertrouwen in Nederland lager is dan ooit, sinds de eerste meting in 1986. Ze is directeur van wetenschappelijk bureau SEO economisch onderzoek en bijzonder hoogleraar marktwerking en mededingingseconomie aan de Universiteit van Amsterdam.

Hoogleraar Baarsma: Vertrouwen herstelt pas door integrale oplossing banken, woningen en pensioenen

Lees verder op trouw.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs