EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35371 tot 35375 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 25 maart 2013

Nieuw hulpplan Cyprus ontziet de kleine spaarder

De ministers van Financiën van de eurolanden hebben vannacht het licht op groen gezet voor een nieuw reddingsplan voor Cyprus. Het plan ontziet de kleine spaarders en focust op de afslanking van de omvangrijke bankensector op het eiland.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 25 maart 2013

Akkoord bereikt over hulpplan Cyprus

De onderhandelingen over een reddingsplan voor het noodlijdende euroland Cyprus zijn in een stroomversnelling geraakt en hebben rond 2 uur vannacht een akkoord opgeleverd. De leiders van de internationale kredietverleners en de Cypriotische president Nicos Anastasiades hadden omstreeks 00.30 uur een vergelijk bereikt over de "belangrijkste parameters" van het plan. De ministers van Financiën van de eurolanden moesten het compromis nu onder de loep nemen en gaven na anderhalf uur onderhandelen ook hun fiat. Er zou geen sprake meer zijn van een heffing op spaartegoeden. Niettemin zouden de eigenaars van deposito's van meer dan 100.000 euro forse verliezen moeten slikken.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 25 maart 2013

'Onenigheid over opbreken banken Cyprus'

De overige eurolanden en het Internationaal Monetair Fonds zouden erop aandringen om nog harder in te grijpen, waarbij ook de grootste bank van het land, Bank of Cyprus, wordt opgeknipt.

Dat plan ligt er al voor de tweede bank van het land, Laiki. De goede delen worden daarbij van de slechte gescheiden. Klanten met meer dan een ton op hun rekening raken daarbij alles boven dat bedrag kwijt.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 25 maart 2013

Keerpunt Cyprus

Hoe de kwestie Cyprus ook gaat uitpakken, het vertrouwen in de financiële autoriteiten gaat een zeer forse deuk oplopen. En u weet hoe het gaat vertrouwen; het komt te voet, en gaat te paard. Op dit moment ziet het er naar uit dat vooral de bankrekeningen boven de €100.000 geplunderd gaan worden, met een haircut van zo’n 20 %. Maar ik heb ook al hogere percentages voorbij zien komen. Maar eigenlijk is het percentage niet zo belangrijk. Het feit dat er geld van de bankrekeningen wordt afgehaald om het banksysteem overeind te houden is hetgeen een schokgolf te weeg aan het brengen is die de val van Lehman Brothers zal doen verbleken. U weet wellicht nog dat deze laatste gebeurtenis het officiële startsein was voor de kredietcrisis.

Lees verder op The SilverMountain
Geplaatst op: maandag 25 maart 2013

Brussel maakt zich op voor een lange crisisnacht

Brussel maakt zich op voor een lange crisisnacht over de toekomst van Cyprus. Verwacht wordt dat de ministers van Financiën tot diep in de nacht zullen vergaderen om te kijken of er nog een uitweg is uit de gigantische financiële problemen van het land.

De vergadering van het crisisberaad van de ministers van Financiën werd zondagavond al keer op keer uitgesteld.Het overleg zondag in Brussel had eigenlijk om 18.00 uur moeten beginnen, maar om 21.00 waren de ministers nog niet met hun beraad begonnen.

Lees verder op telegraaf.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs