Nieuws / Artikelen met het woord

58133 artikelen gevonden. Artikel 35391 tot 35395
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 14 februari 2013

Paul Krugman: ‘We staan aan de vooravond van een ongeziene technologische revolutie’

‘We staan aan de vooravond van een ongeziene technologische revolutie’, zo verklaarde onlangs Nobelprijswinnaar Paul Krugman. De auteur van “End This Depression Now!” spreekt van een technologie die iedereen nog ver waant, maar die op het punt staat om door te breken.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 14 februari 2013

Vijf vragen over een recessie

DEN HAAG - Het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) maakte donderdag bekend dat Nederland opnieuw in een recessie is beland. Vijf vragen over dit onderwerp.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 14 februari 2013

Benzine weer boven de 1,7 euro per liter

Benzine en diesel worden morgen opnieuw duurder. De benzineprijs gaat zelfs boven de 1,7 euro per liter. Dat is van oktober vorig jaar geleden. Dat blijkt vandaag uit een mededeling van de federale overheidsdienst economie.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 14 februari 2013

Valutaoorlog; winnaars en verliezers

De Britse zakenbank HSBC kwam woensdag met een interessanteinfographic over welke landen al dan niet actief bezig zijn met hun munt te devalueren. Wie doen er mee aan de valutaoorlog? The ‘usual suspects’ als de Japanse Yen, Zwitserse Franc en de Venezolaanse Bolivar noteren ook in dit overzicht erg hoog, terwijl de euro maar ook de Noorse en Zweedse kroon erg laag staan. En wat gebeurt er als men niet actief ingrijpt ? Zie de koers van de Zweedse kroon ten opzichte van een mandje van globale valuta

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 14 februari 2013

Rajoy’s Popular Party meest corrupte partij van Spanje

De corruptometer laat zien welke politieke partij, aangemoedigd door de acties van hun leiders, zich bezig houdt met omkoping, verduistering, uitvluchten, leugens, oplichting, belastingfraude en het witwassen van geld.