EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35391 tot 35395 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 4 april 2013

De Bitcoinmania: veiliger dan goud of bubbel du jour?

De waarde van degedecentraliseerde virtuele munteenheid Bitcoin overschreed in het paasweekend honderd dollar en de totale marktkapitalisatie anderhalf miljard dollar (waarmee hij meer waard is dan 20 nationale munten). Gisterennacht bereikte de waarde van één Bitcoin een voorlopig record van 147 dollar – en dat terwijl de prijs twee weken geleden op amper 47 dollar stond.

Bitcoin werd in 2008 gecreëerd door Satoshi Nakamoto die zijn visie voor een veilige, virtuele, schaarse en gedecentraliseerde munteenheid waarmaakte via een uiterst geavanceerd encryptiesysteem en open source P2P-principes. Elke Bitcoin hoort toe aan een persoonlijke digitale portefeuille. Er is geen ‘centrale bank’: alle individuen in het netwerk managen samen het systeem.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 4 april 2013

Het probleem is niet Cyprus, het is de euro!

Het originele artikel The problem is not Cyprus, it’s the euro  van een Deense Bankier, Lars Seir Christenser co-founder & CEO of Saxo Bank A/S,  kregen we toegestuurd door een  Amerikaanse vriend die jarenlang in Cyprus heeft gewoond. Ik vind het zo goed en overtuigend dat we het zo snel mogelijk, zonder vertaling hieronder voor u plaatsen.

Lees verder op vrijspreker.nl
Geplaatst op: donderdag 4 april 2013

Tekort bij pensioenfondsen afgewenteld op 5,6 miljoen Nederlanders

Analyse door Leonie Hogervorst Tekort bij pensioenfondsen afgewenteld op 5,6 miljoen Nederlanders

Analyse door Leonie Hogervorst Tekort bij pensioenfondsen afgewenteld op 5,6 miljoen Nederlanders

68 Nederlandse pensioenfondsen kortten op 1 april hun uitgekeerde pensioenen tot wel 7 procent. Dit moesten zij onder druk van de Nederlandsche Bank, die de dekkingsgraad weer op het gewenste niveau van 105 procent wil zien. 5,6 miljoen mensen worden hierdoor geraakt: een derde van het totaal aantal inwoners van Nederland. En bij deze korting blijft het niet: in 2014 zullen sommige fondsen nogmaals een korting doorvoeren.

Lees verder op dewereldmorgen.be
Geplaatst op: donderdag 4 april 2013

Heel Europa zoekt werk

door StampMedia _, Zsa-Zsa Lazo, Diede Verbart Heel Europa zoekt werk

door StampMedia _, Zsa-Zsa Lazo, Diede Verbart Heel Europa zoekt werk

De jeugdwerkloosheid in Europa ligt meer dan twee keer zo hoog als de gemiddelde werkloosheid. Een op de vier jongeren vindt geen job. De economie heeft niet het vermogen om genoeg banen te creëren.

Lees verder op dewereldmorgen.be
Geplaatst op: donderdag 4 april 2013

Faber: Overheden zullen ooit 20 % tot 30 % van ons geld afpakken

In 2011 verklaarde Marc Faber dat alle pogingen mislukt waren om de overtollige schulden weg te werken en dat centrale banken er niet in slagen om voldoende inflatie te creëren om de schulden weg te inflateren. De enige manier om de schulden weg te werken zou een globale herstructurering van de schulden zijn.

Lees verder op freedombytes.info
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs