EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
17
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35396 tot 35400 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 24 maart 2013

Wraak wordt gevreesd van Rusland vanwege Cyprus

Het lijkt er op dat Cyprus en de EU (lees: Duitsland) een akkoord zullen bereiken over Cyprus. En dat akkoord gaat rijke Russen miljarden kosten.

Het lijkt er op dat Cyprus en de EU (lees: Duitsland) een akkoord zullen bereiken over Cyprus. En dat akkoord gaat rijke Russen miljarden kosten.

Volgens een aantal Ruslandkenners die The Observer aan het woord laat zal het Kremlin dat niet zo maar over zijn kant laten gaan. “In Rusland wordt heel goed gekeken naar wat de EU doet met belangen van Russen. En de kans is hele groot dat tegenmaatregelen zullen worden genomen.’

Lees verder op welingelichtekringen.nl
Geplaatst op: zondag 24 maart 2013

Goud en zilver report (Week 12)

De prijsontwikkeling van goud en zilver over de afgelopen week, compleet met de belangrijkste ontwikkelingen in de goudmarkt en zilvermarkt. Wekelijks op Marketupdate.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: zondag 24 maart 2013

Weidmann: "Centrale banken moeten focus op prijsstabiliteit niet verliezen"

Jens Weidmann, president van de Duitse Bundesbank, heeft in een recent interview benadrukt dat centrale banken onafhankelijk moeten blijven van de politiek. Het aanzetten van de geldpers is een gemakkelijke uitweg, omdat de politiek dan de pijnlijke maatregelen en overeenstemming voor zich uit kan schuiven. De ECB legt de verantwoordelijkheid daar waar deze zou moeten liggen: terug op het bordje van regeringen die er een puinhoop van gemaakt hebben.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: zondag 24 maart 2013

Vertrouwen ondernemers in Brusselse regering kalft verder af

Slechts 15 procent van de Brusselse ondernemers heeft nog vertrouwen in de Brusselse regering. Dat blijkt uit een enquête van Brussels Enterprises Commerce and Industry (BECI). Daarmee is het vertrouwen van de Brusselse ondernemers in de gewestregering tot een absoluut dieptepunt teruggezakt. Amper 1 procent geeft aan nog steeds veel vertrouwen te hebben in de Brusselse regering, terwijl 14 procent nog enige vorm van vertrouwen zou koesteren. Tweeënhalf jaar geleden had 30 procent van de ondervraagden nog altijd vertrouwen in de Brusselse regering, maar dat cijfer is sindsdien stelselmatig gedaald. Ook de tevredenheid over het economische beleid daalde tijdens die periode van 45 procent naar 30 procent. Gevraagd wordt vooral dat de sociale en fiscale lasten zouden worden afgebouwd, terwijl ook gevraagd wordt naar meer subsidies. Tegelijkertijd is volgens de ondernemers een verbetering van het onderwijs noodzakelijk om de hoge werkloosheid te kunnen keren. (MH)

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zondag 24 maart 2013

The Economist: Nederland moet niet meer bezuinigen

Dat betoogt The Economist in een opinie-artikel over de stand van ons land. 'Nederland zakt steeds verder weg in het economische moeras. Als Nederland over de grenst kijkt, ziet het dat de economie in Duitsland wel groeit en vraagt het zich af wat er in eigen land mis is gegaan.'

Lees verder op bnr.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs