EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
Bron: BNR.nl
30
kliks
28
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35396 tot 35400
Geplaatst op: vrijdag 22 februari 2013

Belgisch begrotingstekort van 3 procent in 2013

De Belgische economie zal dit jaar met 0,2 procent groeien. Zonder bijkomende maatregelen zal het begrotingstekort van België dit jaar uitkomen op 3,0 procent. Dat blijkt uit nieuwe economische prognoses van de Europese Commissie.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 22 februari 2013

Europese Commissie verwacht 0,3% krimp eurozone

De Europese Commissie kwam vandaag met de winterprognose voor 2012-2014. Daarin staat dat de economie van de Europese Unie in 2013 met 0,1% zal krimpen en die van de Eurozone zelfs met 0,3%. Daardoor wordt het voor sommige landen nog moeilijker om de begrotingsdoelstelling te halen.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 22 februari 2013

Benzineprijs in Groot-Brittannië naar record door zwakke munt

Door de waardedaling van het Britse pond is de benzineprijs in Groot-Brittannië sterk gestegen. In iets meer dan een maand tijd is de prijs voor het vullen van een 50 liter tank benzine met £3 gestegen.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 22 februari 2013

Amerikaanse goudvoorraad gecontroleerd en goedgekeurd

Het Amerikaanse ministerie van Financiën heeft de goudvoorraad in de kluis van de New York Fed onlangs weer laten controleren. Uit een selectie van 367 goudstaven kwam naar voren dat het goud in orde was, bij drie baren was de zuiverheid zelfs hoger dan in de boeken stond.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 22 februari 2013

Daar gaan de Chinese huizenprijzen weer…

De regering in Beijing heeft nieuwe maatregelen moeten treffen om een oververhitting van de vastgoedmarkt te voorkomen. De lokale autoriteiten kregen orders om de speculatie tegen te gaan. Die orders zijn zeker geen overbodige luxe, want de Chinese huizenprijzen stegen in het hoogste tempo in 2 jaar.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs