Nieuws / Artikelen met het woord

57267 artikelen gevonden. Artikel 3541 tot 3545
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 21 november 2016

Verenigd Koninkrijk gaat volop voor nieuwe investeringen om economie te stimuleren

Na de Brexit is het Verenigd Koninkrijk genoodzaakt maatregelen te nemen om de economie te ondersteunen en zodoende het beste uit de Brexit te kunnen halen. Dat hier een prijskaartje aan vasthangt is zeker maar dit schrikt de Britten tot op heden niet af. Een eerste zware investering werd alvast aangekondigd met het verbeteren van de infrastructuur.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: maandag 21 november 2016

Rusland voegt 40 ton goud aan reserves toe

Rusland heeft in oktober ruim 40 ton goud aan haar reserves toegevoegd, zo blijkt uit cijfers van de centrale bank. Sinds het land in 2006 begon met goud kopen heeft ze nog nooit eerder in één maand zoveel edelmetaal gekocht als in de afgelopen maand. Met de aankoop van 1,3 miljoen troy ounce (40,43 ton) groeide de totale goudreserve van het land naar 1.583,17 ton. Tegen een waardering van $1.265 per troy ounce is de goudvoorraad van Rusland goed voor een marktwaarde van $64,43 miljard.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 21 november 2016

Een 10-stappenplan voor al wie miljonair wil zijn op zijn dertigste

Toen hij 21 was, was salesexpert Grant Cardone blut, maar tegen zijn dertigste was hij miljonair. Hij deelt dit tienstappenplan, waarmee je volgens hem hetzelfde kan bereiken:

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 21 november 2016

Merkel Forever?

De Duitse bondskanselier Angela Merkel, die sinds 2005 in Duitsland aan de macht is, gaat zich volgend jaar voor een vierde ambtstermijn kandidaat stellen. Dat heeft ze zondag bekend gemaakt.

Indien ze wint zal ze er als een van de weinige politici in slagen een populistische trend te doorbreken, die na een aantal EU-landen ook de VS heeft bereikt. Merkel krijgt in Duitsland vooral tegenwind van de populistische anti-immigratie en anti-islampartij Alternative für Deutschland (AfD).

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 21 november 2016

Schuldafschrijving door verbanning contant geld

Bij het lezen van dit artikel, wist ik het zeker. Italië ontmoedigt het gebruik van contant geld en in Zweden bijvoorbeeld wordt nog maar voor 3 procent contant afgerekend. Als straks het contant geld en de flappentappers uit de roulatie gaan dan is de overheid met centrale banken er klaar voor. De grote schuldkwijting kan beginnen.