EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
41
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
41
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 3541 tot 3545
Geplaatst op: maandag 13 februari 2017

'Royal Bank of Scotland treft voorbereidingen voor duizenden ontslagen'

Royal Bank of Scotland (RBS) bereidt naar verluidt een massaontslag voor. Volgens de Britse krant The Sunday Times verdwijnen er bij de bank zo'n vijftienduizend banen. In combinatie met het sluiten van vestigingen zou dat een kostenbesparing van meer dan een miljard pond moeten opleveren.

RBS zegt zich niet in het bericht te herkennen, maar wil verder geen commentaar geven.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 13 februari 2017

'Onzekerheid lening Griekenland kan tot instabiliteit eurozone leiden'

Griekenland en de geldschieters moeten snel een overeenkomst sluiten over de lening aan het noodlijdende land. Als de onduidelijkheid nog lang aanblijft, kan dit tot "instabiliteit van de eurozone" leiden.

Dat zegt Valdis Dombrovskis, de tweede man binnen de Europese Commissie, zondag in de Duitse krant Welt am Sonntag.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 13 februari 2017

Artificiële Intelligentie… Ook de job van softwareontwikkelaar gaat er aan

“Artificiële Intelligentie, deep learning, machine learning — wat het ook is dat je niet begrijpt – leer het. Anders zal je binnen 3 jaar een dinosaurus zijn.”

Dat heeft de Amerikaanse self made miljardair Mark Cuban gezegd ter gelegenheid van de UpFront conferentie in Los Angeles.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 13 februari 2017

Dit antwoord op de vraag ‘Hoe is het om superrijk te zijn?’ moet iedereen onthouden

Money doesn’t cover up your faults–it actually unmasks them. Geld bedekt niet wat je doet, geld laat juist zien wat je doet. Voor een boek interviewde Betty Liu miljardair Warren Buffett. Ze vroeg hem wat geld met een mens doet. Hoe is het om superrijk te zijn vroeg Liu aan een van de rijkste mensen ter wereld. Het antwoord van Buffett was bijzonder verrassend en zou iedereen moeten onthouden.

Wat is rijk zijn eigenlijk? Voor de ene is het een leven zonder zorgen, voor de andere een leven met 7 cijfers op de bankrekening. Maar wanneer je echt veel te veel geld hebt zoals Buffett, wanneer het geen enkel belang meer heeft, … hoe voelt het dan om super rijk te zijn?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 13 februari 2017

8 dingen die je al jong moet doen om miljonair te worden

Je moet niet de uitvinder zijn van de volgende Facebook om miljonair te worden. De lotto winnen is een optie, maar dat is ontzettend moeilijk. Er zijn tientallen paden die je kan bewandelen om een succesvolle miljonair te worden. Veel jongeren deden het al voor, dus jij kan het ook.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs