EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35416 tot 35420 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 23 maart 2013

The Economist: Nederlandse overheid moet huizenprijzen laten dalen

Dat het rijke Nederland, met zijn AAA-rating en een concurrerende economie, het zo slecht doet is ‘eigen schuld dikke bult’, vindt The Economist.

Dat het consumentenvertrouwen al anderhalf jaar aan het dalen is en dat we hier nauwelijks nog geld uitgeven, wijt het gerenommeerde zakenblad aan de daling van de huizenprijzen aan angst. ‘De afgelopen 10 jaar had de Nederlandse woningmarkt net zo’n zeepbel als Spanje of Ierland. Door de daling van de huizenprijzen voelen de huiseigenaren zich armer geworden en zijn ze gestopt met consumeren.’

Lees verder op welingelichtekringen.nl
Geplaatst op: zaterdag 23 maart 2013

Honderden bankbedienden protesteren in Cyprus

Honderden Cypriotische bankbedienden zijn deze namiddag op straat gekomen in Nicosia om er uiting te geven aan hun onrust over de situatie in hun land en vooral dan in hun sector.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 23 maart 2013

'Duitsland heeft te veel macht in eurogroep'

De invloed van Duitsland in de eurogroep is te groot. De dominantie en harde opstelling van het land in de redding van euroland Cyprus stuit andere leden tegen de borst.

De invloed van Duitsland in de eurogroep is te groot. De dominantie en harde opstelling van het land in de redding van euroland Cyprus stuit andere leden tegen de borst.

Volgens de critici voelen andere ministers van Financiën van de eurozone zich 'gemarginaliseerd'. In het geval van Cyprus zou de Duitse minister van Financiën Wolfgang Schäuble met Finland, Slowakije en de Nederlandse voorzitter van de eurogroep, Jeroen Dijsselbloem, aan zijn zijde hebben doorgedrukt dat spaarders mee moeten betalen aan de financiële redding van de eilandstaat.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 23 maart 2013

Man verkoopt echt huis voor virtueel geld

In Canada is de woningmarkt volledig ingestort. Een man die er zijn huis niet aan de straatstenen kwijt raakt, heeft een creatieve oplossing bedacht. De vraagprijs is 400.000 Canadese dollar, maar kopers zijn goedkoper af als ze betalen met Bitcoins, een virtuele valuta.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 23 maart 2013

Cyprus failliet of niet?

Weer zorgde een Zuid-Europees land voor een wat somber beursklimaat en ditmaal was het Cyprus wat beleggers bezig hield. Op vrijwel elke Europese beurs verloren aandelen licht terrein vanwege de crisis over de economie in Cyprus. Aandelen op de beurzen in Europa deden deze week vrijwel allemaal een stapje terug en met name financials zoals aandelen van banken en verzekeraars stonden onder druk.

Afgelopen weekend werd een bailout bekend gemaakt in Cyprus waar spaarders door getroffen zouden worden. Omdat spaarders een percentage van hun spaargeld bij dit plan zouden moeten inleveren werden banken in Cyprus direct gesloten in de vrees voor een bankrun. Een mogelijke bankrun zou een groot aantal banken in problemen kunnen brengen dat een failliet gaan zeker geen uitzondering zou zijn. In ruil voor de eenmalige heffing op spaarders zouden kredietverstrekkers 10 miljard Euro aan steun geven. Vanwege de onzekerheid in Cyprus vielen de grootste verliezen op maandag met name bij banken zoals BNP Paribas -2,6%, Barclays -4,4% en Deutsche Bank -1,9%.

Lees verder op beursig.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs