EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
74
kliks
36
kliks
Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
33
kliks
33
kliks
33
kliks
Bron: Biflatie.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35421 tot 35425 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 2 maart 2013

Hebzuchtindex slaat felrood uit.

De hebzuchtmeter slaat rood uit, en dat is slecht nieuws voor beleggers. Volgens The Wall Street Journal’s MarketWatch is de aandelenmarkt bijna toe aan zelfvernietiging. Gelukkig denken de meeste beleggers daar niet bij na. De auteur herinnert hen er nog even aan dat aandelen niet meer zijn dan een claim op het toekomstige dividend. Hoe hoger de koers stijgt, hoe slechter de deal. Helaas stapt de gemiddelde belegger vaak in op de top.

Onderzoek wijst uit dat er negen indicatoren zijn die wijzen op een crash, van de volatiliteitsindex VIX tot de Weekly Leading Index tot het aantal aandelen dat door insiders wordt gedumpt. Samen vormen ze de hebzuchtmeter. Begin september 2000 sloeg die rood uit. Beleggers die opletten, stapten uit voor de crash en wisten een deel van hun geld te redden. In mei 2007 gebeurde hetzelfde, net als in april 2011 waarna de markt 20% daalde.

Lees verder op iexprofs.nl
Geplaatst op: zaterdag 2 maart 2013

Ons belastinggeld gaat rechtstreeks naar de bankiers

De redactie van Gewoon-nieuws.nl ontving vandaag een  mail van het van het gerenommeerde goud en edelmetalenbedrijf Doijer & Kalff. De inhoud van deze mail bevatte een artikel van de hand van Peter B Meyer. Deze vonden wij zo interessant dat wij hem in zijn geheel hebben overgenomen als artikel. Een absolute “must” voor iedereen die nou wel eens wil weten hoe corrupt en totaal verziekt de politieke en financiële wereld in elkaar steekt en hoe ze elkaar ten koste van de bevolking hand en spandiensten leveren.

Velen denken dat de centrale banken eigendom zijn van de overheid, maar dat is niet waar. Het zijn particuliere ondernemingen waarvan het eigendom in handen is van de Elite met als doel om zoveel mogelijk geld, gefourneerd door de belastingbetaler, via de overheid op gemakkelijke wijze binnen te halen. Ze creëren geld uit het niets om het dan met rente belast uit te lenen aan de overheid, in wezen ordinaire oplichterij.

Lees verder op gewoon-nieuws.nl
Geplaatst op: zaterdag 2 maart 2013

Kijk op de week

Dag trouwe “Kijk op de week” lezers,

En we zijn terug in Europa beland in ons wekelijks overzicht. De verkiezingen in Italië hebben heel wat stof doen opwaaien. De eurocrisis klopt weer op de deur.Voor het eerst wordt in Europa voornamelijk tegen het beleid van besparingen gestemd, en dan ook nog in een van de grootste landen. Dit kan zijn invloed hebben op andere landen. Vergeet niet dat er in Duitsland ook nog verkiezingen op het programma staan dit jaar.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zaterdag 2 maart 2013

Obama: 'Economie VS zal uitblijven akkoord voelen'

© AFPDe Amerikaanse economie komt in een langzamere versnelling terecht en zal de komende tijd de 'domme bezuinigingen' flink gaan voelen. Dat zei de Amerikaanse president Barack Obama vlak na het mislukken van nieuwe onderhandelingen met de Republikeinen over een bezuinigingspakket. Door het uitblijven van een akkoord treden er op zaterdagochtend (Nederlandse tijd) een reeks automatische kortingen op de Amerikaanse overheidsuitgaven in werking, van in totaal zo'n 85 miljard dollar (65 miljard euro).

'Het is gewoon dom. Dit gaan mensen voelen. Dit gaat de economie voelen', zegt Obama. Maar hij benadrukt dat dit ook 'niet het einde van de wereld' betekent. 'Wij zullen dit wel overleven'.

Lees verder op parool.nl
Geplaatst op: zaterdag 2 maart 2013

Obama tekent voor bezuinigingspakket

WASHINGTON - De Amerikaanse president Barack Obama heeft vrijdag de papieren voor de miljardenbezuinigingen getekend.

De bezuinigingen moeten wettelijk doorgevoerd worden, omdat de Amerikaanse politici het niet op tijd eens konden worden over andere bezuinigingen.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs