EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
31
kliks
26
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
25
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35426 tot 35430
Geplaatst op: donderdag 21 februari 2013

Nl'se Startupbootcamp hangout voor Amerikaanse bedrijven

Het is bijna lente in Amsterdam, je voelt de opwinding over het nieuwe voorjaar onder de mensen en zeker in de Startupbootcamp-burelen.

We zijn bijna klaar met de selectie van de beste twintig teams voor ons programma van 2013 waarvan er tien uiteindelijk mogen deelnemen. Uiteraard hopen we dat deze 'klas' nog beter is dan die van vorig jaar die al onze verwachtingen al overtrof.

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: donderdag 21 februari 2013

‘Een death cross bij goud stelt niet veel voor’

Er wordt veel gesproken over de huidige death cross bij goud. Een death cross is een technisch signaal waarbij het 50-daags gemiddelde door het 200-daags gemiddelde zakt. De tegenhanger is de golden cross. Deze technische signalen zouden de beweging versterken.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 21 februari 2013

Nederlands jongetje (8) doneert spaargeld aan bedrijf in nood

Het Nederlandse echtpaar Jacqueline (47) en Jordi Ramon (45) heeft in een paar dagen tijd 50.000 euro bij elkaar gesprokkeld, daarmee is hun cateringbedrijf La Luz gered. De meeste bijzondere bijdrage kwam van de 8-jarige Twan Vissers uit Hendrik-Ido-Ambacht (provincie Zuid-Holland).  Twan had in de Nederlandse krant Algemeen Dagblad over de financiële problemen van het koppel gelezen en besloot ze meteen te helpen. Hij kieperde zijn spaarpot om en doneerde 50 euro.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 21 februari 2013

Aantal werkzoekenden Noorden explosief toegenomen

EMMEN/ASSEN - Het aantal werklozen in Drenthe is het afgelopen jaar explosief gegroeid. Er zijn in twaalf maanden tijd meer dan vijfduizend werkzoekenden bijgekomen. Ook in Groningen zijn er veel werkzoekenden bijgekomen. Het aantal mensen met een WW-uitkering is in die provincie met 19 procent toegenomen. Eind januari telde Drenthe bijna 21.000 inwoners die ongewild zonder baan zitten. In Groningen ligt dat nog vele duizenden hoger. Dat blijkt uit de nieuwste cijfers van het UWV en het CBS die gisteren zijn gepresenteerd.

Hoewel de toename van het aantal WW-uitkeringen in alle sectoren zichtbaar is, springt vooral in januari de toename van aanvragen van ontslagen medewerkers uit de financiële en zakelijke diensten in het oog.

Lees verder op dvhn.nl
Geplaatst op: donderdag 21 februari 2013

Goud pinnen

“The biggest innovation in the industry over the past 20 years was the cash machine” declared Paul Volcker, former chairman of the US Federal Reserve Bank, to the Financial Times on 6th of January 2010.

„A unique experience to buy gold. Quick, easy and straightforward. Really excellent!“

News 30.09.2012 New gold ATM in New York City

Lees verder op gold-to-go.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs