EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35426 tot 35430 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 22 maart 2013

Europees handelstekort met Japan gehalveerd in 2012

In 2012 is het handelstekort van de Europese Unie met Japan uitgekomen op 8,293 miljard euro. Dat is meer dan de helft minder in vergelijking met 2011, toen een handelstekort van 20,213 miljard euro werd opgetekend. In 2000 ging het zelfs nog om een tekort van 47 miljard euro. Dat blijkt uit cijfers van Eurostat, het Europese bureau voor statistiek. Het voorbije jaar nam de invoer van goederen uit Japan naar de EU af, terwijl de uitvoer naar Japan toenam.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 22 maart 2013

Trojka aanvaardt plan B van Cyprus niet

Het alternatieve plan van de Cypriotische regering om te ontkomen aan de heffing op spaartegoeden wordt niet geaccepteerd door de Europese Unie, de Europese Centrale Bank en het IMF. De Griekse krant Ekathimerini meldde vandaag dat de 'trojka' niet gecharmeerd is van het plan om een 'solidariteitsfonds' op te zetten om de ineenstorting van het bankensysteem te voorkomen en een lening van de EU te verkrijgen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 22 maart 2013

Cyprus sluit bankendeal met Griekenland

Dat meldde de Cypriotische president Nicos Anastasiades vrijdag na overleg met de Griekse premier Antonis Samaras.

Dat meldde de Cypriotische president Nicos Anastasiades vrijdag na overleg met de Griekse premier Antonis Samaras.

De deal is volgens de president gesloten tegen "de onder de huidige omstandigheden meest gunstige voorwaarden''. De overeenkomst levert Cyprus volgens hem een "significant voordeel'' op.

De Griekse delen van Cypriotische banken werden eind vorige week door de eurolanden uitgesloten van de omstreden spaartaks, onder de voorwaarde dat de onderdelen zouden worden overgedragen aan Griekse banken.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 22 maart 2013

Ruim een miljoen Nederlandse huishoudens onder water

Het CBS maakte gisteren bekend dat meer dan een miljoen Nederlandse huishoudens inmiddels onder water staan. Vooral jongere huiseigenaren hebben een restschuld. Gemiddeld €20.000 tot €30.000 voor huiseigenaren jonger dan 35 jaar.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 22 maart 2013

Morgan Stanley: De meeste grondstoffen zullen stijgen in prijs de komende jaren

Ondanks de sterke dollar, die vermoedelijk nog een tijdje zal blijven, ziet Morgan Stanley toch hogere prijzen voor verschillende grondstoffen de komende jaren. De prijsstijging zal meestal gedragen worden door een sterke vraag bij een aantrekkende wereldeconomie.

Meestal doet goud het slecht als de dollar versterkt. Maar recent wist de goudprijs goed stand te houden terwijl de dollar versterkte. Dit is een positief signaal. Er zijn periodes in de geschiedenis dat goud en de dollar in dezelfde richting bewegen. Dit kan zo’n nieuwe periode zijn. Voorspelling 2013: $1,773/oz.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs