EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
39
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
36
kliks
36
kliks
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35431 tot 35435 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 18 maart 2013

Jim Sinclair: Rusland zal wraak nemen met een hogere goudprijs

Jim Sinclair voorspelt in een interview met King World News dat de deal in Cyprus een van de belangrijkste uit de geschiedenis zal zijn, zeker voor goud. De Cypriotische deposito's bestaan niet voor 80 % uit binnenlandse deposito's maar voor 80 % uit Russische deposito's, voornamelijk van het voormalige KGB. Confiscatie van KGB geld kan voor zware problemen zorgen. De wraak zal zoet zijn, voornamelijk door een hogere goudprijs.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 18 maart 2013

Apple en Goud mini opties

De International Securities Exchange (ISE) heeft met ingang van vandaag 18 maart de Mini opties geïntroduceerd. Wat houdt dit nu precies in:

- Mini opties vertegenwoordigen het leveren van 10 i.p.v. 100 aandelen van de onderliggende waarde (meestal een aandeel)

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 18 maart 2013

PwC: ‘Marktaandeel elektrische auto blijft groeien’

Het wereldwijde marktaandeel van hybride en elektrische voertuigen zal in 2020 tot 6,3 procent zijn gestegen.

Het wereldwijde marktaandeel van hybride en elektrische voertuigen zal in 2020 tot 6,3 procent zijn gestegen.

Dit is een voorspelling van PriceWaterhouseCoopers (PwC) op basis van ruim 200 interviews met vertegenwoordigers uit de auto-industrie en aanverwante sectoren in 34 landen. De stijging van 6,3 procent betekent een ruime verdubbeling ten opzichte van het marktaandeel van 2,8 procent in 2012.

Lees verder op duurzaambedrijfsleven.nl
Geplaatst op: maandag 18 maart 2013

Banken Cyprus blijven tot donderdag gesloten

De centrale bank van Cyprus heeft besloten dat de banken niet morgen, maar donderdag pas weer hun deuren zullen openen. Dat maakte persbureau AP zojuist bekend. De Cypriotische bevolking moet het dus nog twee dagen langer uitzingen met een niet functionerend banksysteem. Geld pinnen en transacties doen is namelijk niet meer mogelijk zo lang de banken gesloten blijven.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 18 maart 2013

Waarom Detroit failliet zal gaan

Met de hele heisa rond Cyprus zou men bijna vergeten dat er zich in Amerika ook een drama afspeelt. De stad Detroit is onder curatele geplaatst. BusninessInsider laat Felix Rohatyn aan het woord. Felix Rohatyn is de man die New York in 1975 van de ondergang heeft gered. Rohatyn denkt echter dat Detroit het deze keer niet zal halen.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs