Nieuws / Artikelen met het woord

57606 artikelen gevonden. Artikel 35461 tot 35465
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 28 januari 2013

EXCLUSIEF: GATA’s goudmanipulatie in 2013!

Bill Murphy en Chris Powell gaven tijdens de 2013 Vancouver Resource Investors Conference een volledige nieuwe presentatie over de manipulaties in de goudmarkt.

We hebben de exclusieve beelden van de presentatie kunnen strikken: een dik half uur onversneden GATA info van de bron!

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 28 januari 2013

De 5 'X-factoren' die het beeld van onze wereld op zijn kop kunnen zetten

In de aanloop van hetWereld Economisch Forum in Davos stelden de organisatoren een rapport op met vijf “X-factoren”: problemen die zich kunnen voordoen in de nabije toekomst en de wereld zoals we die kennen bedreigen. Greg Thomas bespreekt ze op Vice.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 28 januari 2013

3 minuten politieke moed in Davos: 'Omdat wij het Westen niet zijn gevolgd en de banken gewoon failliet hebben late

Het World Economic Forum in Davos. Net als elk jaar was er ook dit jaar opnieuw geen tekort aan blabla... En dan was er IJsland, die baken van hoop, die maar weinig aan bod komt in de mainstreammedia. De president van dat land, Olafur Ragnar Grimson werd in Davos geïnterviewd door Stephen Cole van Al-Jazeera. De man vertelt op een zeer eenvoudige manier waarom zijn land niet deed wat de andere Europese landen deden en waarom IJsland vandaag de zwarte pagina uit zijn recente geschiedenis heeft kunnen omdraaien.

[...]

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 28 januari 2013

George Soros: Duitsland is gevaar voor Europa

George Soros is nog steeds erg bezorgd over Europa. De multimiljardair liet tijdens het World Economic Forum weten dat de bezuinigingsdrang van Duitsland een groot gevaar voor Europa kan gaan vormen. Soros waarschuwde dan ook voor een deflatoire schuldenspiraal.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 28 januari 2013

Rolf van Zanten: “Fysiek zilver begint schaars te worden”

We horen steeds vaker geruchten in de markt dat er een tekort aan fysiek zilver zou zijn. De hoge vraag naar zilver als belegging zou niet bij te benen zijn waardoor wereldwijde tekorten ontstaan en de levertijden van zilveren munten zijn verhoogd. Het Amerikaanse munthuis spreekt van recordomzetten met een afname van bijna 4 miljoen Silver Eagle munten de eerste dag waarop de munt beschikbaar werd gesteld. Maar is er daadwerkelijk sprake van een tekort of valt dit wel mee?