EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35461 tot 35465 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 21 maart 2013

Weer uitstel m.b.t. het schulden plafond

Ongelofelijke maar waar, maar het Huis van Afgevaardigden heeft maar weer eens een uitgaven wetsvoorstel naar voren geschoven om de boel uit te stellen tot September..... Je gaat je langzamerhand echt afvragen met welke incompetente mensen we te maken hebben in de politiek!

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 21 maart 2013

Negatieve rentevoeten leiden tot bubbels

Een lange periode van lage of negatieve reële rentevoeten kan financiële instellingen en verzekeraars onder druk zetten. Levensverzekeringen, pensioenfondsen, verzekeraars die een gegarandeerde rentevoet aangaan, kreunen onder de druk van de lage rentevoeten. Ze gaan daarbij op zoek naar meer risicovollere activa om hun rendement op te krikken, dit leidt meestal tot de creatie van een bubbel in een of andere activa.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 21 maart 2013

Wanhoop euroambtenaren over Cyprus blijkt uit gelekte notulen

Europese beleidsmakers worstelen met de onduidelijke situatie over de financiële toekomst van Cyprus en hebben nog geen duidelijk idee over de uitkomst. Dat blijkt uit de notulen van een telefonisch overleg dat topambtenaren uit de eurolanden woensdagavond hielden en die door persbureau Reuters zijn ingezien.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 21 maart 2013

Hong Kong komt met goud-, zilver- en kopercontracten in Yuan

Het Hong Kongse HKMEx plant de handel van contracten voor goud, zilver en koper uitgedrukt in Yuan. Volgens de co-president van HKMEx (Hong Kong mercantile exchange) is dit nodig omdat er verschillen ontstaan tussen de prijzen in Yuan en in dollar op de internationale markten, aldus

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 21 maart 2013

Groot-Brittannië snijdt in belastingen om stagnerende economie tot leven te wekken

— Britain's coalition government has promised tax cuts for companies and turned to the Bank of England for help as it tries to revive the country's stagnant economy while ploughing on with its austerity programme. Finance minister George Osborne used

Lees verder op muckrack.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs