EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35481 tot 35485 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 2 april 2013

Veiling van goud door Vietnamese centrale bank geen succes

De Vietnamese centrale bank probeerde onlangs goud te veilen, in een poging de goudprijs in Vietnam omlaag te krijgen. Een goudbaartje is in dit land veel duurder dan in andere landen. De veiling mislukte omdat het startbod veel te hoog was.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 2 april 2013

Bitcoin Versus Government: Is Bitcoin the new gun rights battle?

Google trends shows an explosive growth in the Bitcoin meme. Like a tsunami, it started as a ripple and didn’t look like much, traveling for miles on the digital sea, and then Cyprus hit and the ripple became a roar.

Google trends shows an explosive growth in the Bitcoin meme. Like a tsunami, it started as a ripple and didn’t look like much, traveling for miles on the digital sea, and then Cyprus hit and the ripple became a roar.

Nearly all financial news outlets and blogs have weighed in with their opinion on Bitcoin; the majority indicating they either like or love the idea with a few dissenters. The dissenters keep coming back to the argument that Bitcoin’s success is capped by how far the government will allow it to succeed before stepping in and calling time.

[...]

Lees verder op RT - Russia Today
Geplaatst op: dinsdag 2 april 2013

Saoedi-Arabië overweegt verlaging importheffing op goud

Het koninkrijk Saoedi-Arabië overweegt de importheffing op gezuiverd goud te verlagen van 5% naar 2%. Door deze verlaging moet de goudmarkt efficiënter worden en de concurrentie toenemen. Door de verlaging komt de importheffing op goud weer op gelijk niveau met de andere Golfstaten.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: dinsdag 2 april 2013

Schoonzoon Cypriotische president sluisde 21 miljoen euro door

De Cypriotische president Nicos Anastasiades ligt onder vuur na berichten dat zijn schoonzoon met zijn bedrijf A Loutsios & Sons Ltd, een bedrag van 21 miljoen euro heeft weggesluisd van de noodlijdende Laiki Bank naar een gezonde Engelse bank. Dat zou een week voordat het reddingsplan voor Cyprus werd aangenomen zijn gebeurd.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 2 april 2013

Meer scholen in financiële problemen

Het aantal basis- en middelbare scholen dat kampt met grote financiële problemen, is opnieuw toegenomen. Uit de meest actuele cijfers blijkt dat 26 instellingen onder verscherpt financieel toezicht staan. Dat waren er half november vorig jaar nog 19 en twee maanden daarvoor 12.

Lees verder op parool.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs