EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
39
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
36
kliks
36
kliks
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35481 tot 35485 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 16 maart 2013

Amsterdam : Kopers door woekerrentes gevangen in hun huis. Hypotheek gemeente kan helpen

Amsterdam kan de woningmarkt op gang helpen door restschulden met een tweede hypothecaire lening te financieren. Om te beginnen zouden kopers van nieuwbouwwoningen in aanmerking moeten komen voor deze verhuislening.

Lees verder op parool.nl
Geplaatst op: zaterdag 16 maart 2013

Obama wil 2 miljard dollar besteden aan schone auto’s

De Amerikaanse president Barack Obama wil 2 miljard dollar (1,5 miljard euro) besteden aan onderzoek naar auto’s die op alternatieve brandstoffen rijden. 

Dat schrijft New York Times vrijdag. Obama wil daarvoor olie- en gasbaten gebruiken. Het geld zou volgens de president het komende decennium moeten worden geïnvesteerd.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 16 maart 2013

Stop met treuzelen overheid : schaliegas brengt veel voordeel

Nederland kan veel geld verdienen aan de winning van schaliegas. Maar de overheid aarzelt, terwijl het 'gewone' aardgas op dreigt te raken.

Sinds de jaren zestig stroomt een flink deel van de opbrengsten van aardgaswinning in de schatkist: de aardgasbaten. De komende jaren komen die steeds meer onder druk te staan. Het gas raakt op, en de prijs daalt.

Lees verder op elsevier.nl
Geplaatst op: zaterdag 16 maart 2013

VS: Minimumloon (gecorrigeerd voor inflatie) is lager dan in 1956

Washington has increased the federal minimum wage more than 20 times since it was created during the Great Depression. But those bumps have not been sufficient to keep the wage law current with inflation.

As a result, today’s minimum wage of $7.25 (set in 2009) is actually lower than it was in 1956, after factoring in rising prices over the decades, according to a recent report from the Congressional Research Service (CRS).

Lees verder op allgov.com
Geplaatst op: zaterdag 16 maart 2013

Obama trekt 2 miljard uit voor schonere auto’s

De Amerikaanse president Barack Obama trekt 2 miljard dollar (1,5 miljard euro) uit voor onderzoek naar auto’s die op alternatieve brandstoffen rijden. 

Dat schrijft New York Times vrijdag. Obama wil daarvoor olie- en gasbaten gebruiken. De geld zou volgens de president het komende decennium moeten worden geïnvesteerd.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs