Nieuws / Artikelen met het woord

57875 artikelen gevonden. Artikel 35486 tot 35490
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 5 februari 2013

Let’s party like it’s 2007?

Er zijn 2 verschillende soorten enthousiasme op de beurs. Er is groot optimisme, zoals bij een tussentijdse top in 2009 en er is extreme euforie, zoals in 2007. In het begin van de week leek een correctie in de maak, maar de dag erna is daar al niets van te merken. Het huidige sentiment lijkt dan ook meer op euforie, zoals in 2007,… vlak voor de bear market begon.

Ook in 2007 was alles goed, waarderingen werden steeds hoger gezet, speculanten vertrouwen op de liquiditeit, de media ziet niets anders dan positieve evoluties,… Het meest opvallende is misschien nog wel dat diegene die de rally van 2009 – heden hebben gemist nu ook positief zijn.

Bron: zerohedge.com
Geplaatst: dinsdag 5 februari 2013

Suez Kanaal: olietankers gaan 5% meer tol betalen

The raging second Egyptian Spring isn't quite the webcast ratings bonanza it was when it first struck in 2011, which makes sense as the current Muslim Brotherhood government has the full backing of the US and thus it is in "everyone's best interest" to not follow how close to a counterrevolution the nation once again is. And while for the time being the country's most valuable asset, the Egypt-controlled Suez Canal Authority is in "stable" hands, that does not mean that the government, which today announced its foreign reserves had dipped precariously to only $13.6 billion, can't enforce inflation where everyone else says deflation reigns. As a result, as of May 1, the tolls for any crude oil and other liquid tankers will rise by 5%, while tolls for other commodities will increase by 2-3%. Expect said additional infrastructure costs to be promptly passed on to end consumers around the globe.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 5 februari 2013

Iranese bevolking betaalt recordbedrag voor gouden munten

Hoewel de Iranese regering beweert dat de economie nog gezond is, blijft de Iranese bevolking gretig goudmunten inslaan als indekking tegen het verlies aan koopkracht van de Rial. En de bevolking blijft goud kopen in plaats van hun winsten te tellen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 5 februari 2013

De daling van Apple moet je niet ver zoeken

Een simpele verklaring voor de daling van Apple " gaven we al een eenvoudige verklaring voor de daling van het aandeel Apple. Het lijkt er gewoon sterk op dat de markt de bijgestelde winstverwachtingen van de analisten in eerste instantie niet wilde brengt de reden achter de bijgestelde winstverwachtingen mooi in beeld.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 5 februari 2013

Fitch verlaagt outlook Nederland naar negatief

Kredietbeoordelaar Fitch is somberder geworden over de Nederlandse economie. De kredietstatus blijft AAA, maar de vooruitzichten zijn gewijzigd van 'stabiel' naar 'negatief'.