EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35491 tot 35495 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 21 maart 2013

Keren goud en zilver terug als betaalmiddel in Arizona?

In Arizona kan het in 2014 werkelijkheid zijn, het betalen met gouden en zilveren munten. Amerikanen die zich zorgen maken over de houdbaarheid van de dollar zoeken hun toevlucht in edelmetalen, die ze nu ook willen gebruiken als betaalmiddel.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 21 maart 2013

De kosten van tien jaar Irak oorlog

De totale kosten van de Irak oorlog zijn gestegen tot naar schatting $1,6 biljoen. Dat is veel meer dan de $55 miljard die de regering Bush ons tien jaar geleden voorspiegelde. Met alle rentelasten erbij loopt het pas echt in de papieren: $6 biljoen tegen 2053..

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 21 maart 2013

Cyprus heeft nog steeds zwaard van Damocles boven het hoofd

De Cypriotische banken blijven tot dinsdag dicht, het eiland zit namelijk met een gigantisch probleem opgezadeld. Oude bondgenoot Rusland kan met geld over de brug komen. De Russen zijn echter ook niet gek, gratis zal die steun niet verleend worden.

Het blijft dus dansen op een slappe koord. Cyprus heeft nog steeds zwaard van Damocles boven het hoofd want Europa houdt het been stijf. De Cyprioten voelen zich in de steek gelaten door Europa en vooral door Duitsland. Angela Merkel verklaarde gisterenmorgen dat de Cypriotische banken hoe dan ook zullen moeten bijdragen om problemen onder controle te krijgen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 21 maart 2013

Plan B van Cyprus - Pensioenpot nationaliseren.

In Cyprus heeft president Anastasiades een plan B klaar om zijn land van het bankroet te redden. In het nieuwe reddingsplan staat onder meer dat de pensioenfondsen genationaliseerd zouden worden. Die maatregel moet 3 miljard euro opleveren. Er zou ook een heffing komen op spaarrekeningen waar meer dan 100.000 euro op staat.

Eergisteren verwierp het Cypriotische parlement het Europese reddingsplan. Europa wou Cyprus 10 miljard euro lenen maar vroeg dat de kleine spaarders zouden meebetalen.

Lees verder op vtm.be
Geplaatst op: donderdag 21 maart 2013

Armoede. Schande voor Nederland

Ongeveer 6% van de Nederlandse huishoudens is arm. Een deel van deze groep heeft zelfs te weinig inkomen voor de meest noodzakelijke dingen, zoals voedsel en kleding. Anderen kunnen wel de basisbehoeften betalen, maar hebben geen geld om bijvoorbeeld lid te worden van een club of een keer erop uit te gaan. Deze mensen lopen het risico sociaal uitgesloten te raken.

Lees verder op scp.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs