EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 356 tot 360 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 31 mei 2018

Zo word je vastgoedmiljonair met een salaris van €40.000/jaar

Volgens vastgoedmiljonair Sidney Torres heb je niet veel geld nodig om rijk te worden. En hij kan het vertellen uit eigen ervaring. Hij begon zijn carrière in vastgoed in 1997. Op dat moment verdiende hij als arbeider slechts $25.000 per jaar, inclusief overuren zo’n $30.000 à $ 40.000. En toch slaagde hij er met dit beperkt budget in om een vastgoedimperium uit te bouwen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 31 mei 2018

Het gaat goed zolang er niks misgaat

Het ziet er goed uit voor de Nederlandse economie, zegt de OESO, de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling. Voor 2019 is de verwachting dat het ook weer ietsje beter gaat, maar dan moet er ook echt niks tegenzitten, zegt macro-econoom Kees de Kort. Maar op de lange termijn kunnen de vergrijzing en de te lage productiviteit de groei gaan temperen.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 31 mei 2018

Wordt Ethiopië het China van Afrika? Het is het al ...

Eén van de grote successen van de Afrikaanse economie wordt ongetwijfeld aangebracht door Ethiopië, dat door zijn sterke groei van de voorbije periode vaak met China wordt vergeleken. Ook Tyler Cowen, professor economie aan de George Mason University, stelt in een column voor het magazine Bloomberg dat er tussen beide landen opmerkelijke gelijkenissen kunnen worden opgetekend.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: donderdag 31 mei 2018

Vragenlijst geeft uitsluitsel of uw winst op bitcoins wordt belast

Is de meerwaarde op cryptomunten zoals bitcoins belastbaar? Wie daar zekerheid over wil, kan uitsluitsel vragen bij de Dienst Voorafgaande Beslissingen (DVB), schrijft De Tijd.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 31 mei 2018

Europese hyperloop weer stapje dichterbij: grote bedrijven stappen mee in project

Staalproducent Tata Steel en maritiem concern Royal IHC gaan investeren in de ontwikkeling van een Europese hyperloop. De twee bedrijven gaan ook kennis delen met de Nederlandse start-up Hardt, die de technologie voor dit razendsnelle vervoersysteem ontwikkelt.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs