EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
Bron: BNR.nl
30
kliks
28
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 356 tot 360
Geplaatst op: dinsdag 20 februari 2018

Deze angstaanjagende correlatie voorspelt een crash…

Op de beursvloer wordt vaak gezegd dat resultaten uit het verleden geen enkele garantie geven voor resultaten die in de toekomst behaald gaan worden. Toch komt het regelmatig voor dat soortgelijke situaties zich herhalen. En ook de huidige koersbeweging heeft wel erg veel weg van een koersbeweging die we al eerder hebben gezien.

De beleggers die al wat langer meelopen, kunnen zich vast nog wel het jaar 1990 herinneren. In dat jaar wist de Japanse beurs een stevige top neer te zetten en uiteindelijk volgde er een lange daling die pas in het jaar 2009 ten einde kwam. In deze periode werd de Japanse economie ook geteisterd door een diepe crisis waarbij de wereld voor het eerst te zien kreeg wat ‘deflatie’ met een economie kan doen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 20 februari 2018

Gevestigde orde is nog altijd doodsbang voor de opkomst van crypto

De status quo pakken al jaren alle mogelijke manieren aan om de opkomst van bitcoin en cryptocurencies (inmiddels wordt de blockchain an sich wel omarmd door de gevestigde orde) de kop in te drukken. Ondanks de zware daling van de prijzen van cryptocurrencies in het begin van 2018, lijkt het er nog altijd op dat crypto gewoon een nieuwe asset class zal blijven in het algehele financiële spectrum. De daling kom natuurijk ook na een nog grotere stijging.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 20 februari 2018

Op deze manier probeert de Poolse centrale bank de strijd aan te gaan met virtuele munten

De Poolse centrale bank, Narodowy Bank Polski, heeft wel een heel aparte manier gevonden om strijd te voeren tegen de opmars van cryptomunten. De bank heeft naar het schijnt 27.000 dollar gespendeerd aan een online marketing campagne om virtuele munten ‘zwart’ te maken. Er werd onder andere samengewerkt met enkele bekende Poolse YouTube-sterren.

De bank maakte gebruik van advertenties op platformen zoals Google en Facebook. Het meest frappante is waarschijnlijk de samenwerking met YouTube partner netwerk Gamellon. Deze YouTube partner vertegenwoordigt verschillende grote Poolse YouTube-sterren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 20 februari 2018

Cryptomunt Venezuela wordt vandaag voor het eerst verkocht en verwachtingen zijn hooggespannen

Economie Venezuela opent vandaag de handel in zijn nieuwe cryptomunt. De regering van president Nicolas Maduro lanceerde de ‘petro’ als antwoord op de financiële sancties die de Verenigde Staten het Zuid-Amerikaanse land oplegden. “Er zullen zeker investeerders zijn”, maakt cryptomuntcommissaris Carlos Vargas zich sterk. “Zowel vanuit Turkije en Qatar als de Verenigde Staten en Europa.”

Veel wilde Vargas verder niet kwijt over de lancering van de nieuwe cryptomunt tijdens een politieke meeting in Caracas. Alleen dat er een reeks mededelingen komt in de loop van de dag.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 20 februari 2018

"Zeldzame whisky, betere investering dan goud"

Geld In de afgelopen jaren heeft whisky als belegging een grote groei gemaakt en zelfs het oude klassieke goud ingehaald. De trend lijkt niet te vertragen. Volgens de Rare Whisky Apex 1.000 - ‘s werelds grootste index voor Schotse whisky - is de luxedrank vorig jaar met 27,51% gestegen in waarde. Goud steeg daarentegen in 2017 niet eens met de helft met zijn 12,57%. Dat meldt veilinghuis Catawiki.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs