EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 3551 tot 3555 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 8 mei 2017

Probleem van Europa is niet Marine Le Pen

Een deel van de mensen die zondag op Marine Le Pen zullen stemmen, doen dat niet zozeer uit onvrede met wat er in Frankrijk aan de hand is, maar ook omdat ze de bemoeienissen van uit Brussel meer dan beu zijn, schrijft Paul Krugman, Nobelprijs Economie, in de New York Times: ‘Ik wou dat de Britten niet voor de Brexit hadden gestemd. Die maakt Europa zwakker en hun eigen land armer.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 8 mei 2017

De Chinese cocktail van feiten

Ook op Bevrijdingsdag zijn er cijfers over de economie. Al springt er niet echt iets uit. ‘De detailhandelsverkopen waren rond de jaarwisseling heel matig, maar het begint weer een beetje aan te trekken. In Duitsland gaat het nog wel minder, in Frankrijk en Spanje zit er meer beweging in.’

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 8 mei 2017

Waarom daalde de olieprijs met bijna 5% op één dag?

De prijs van een vat ruwe olie moest donderdag een verlies van bijna 5% incasseren en noteert nu op zijn laagste niveau in vijf maanden. Daarenboven lijkt voorlopig niets de val van de olieprijs te kunnen stoppen. De prijsdaling is een gevolg van de toename van de Amerikaanse olievoorraden. Was de prijs van een vat olie onder impuls van Saoedi-Arabië in 2015 gedaald tot onder de 30 dollar per vat, dan waren het diezelfde Saoedi’s die er in waren geslaagd door het opleggen van productiequota binnen de OPEC om de prijs opnieuw boven de 50 dollar per vat te duwen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 8 mei 2017

De goudprijs daalt

Onderstaande grafiek hebben we u hier wel vaker laten zien. En keer op keer, hebben we aangegeven om deze grafiek uit te printen en het liefst boven uw bed te hangen. Wie deze grafiek goed begrijpt, zal beter beleggen. Ongetwijfeld.

We hebben het over deze grafiek:

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: maandag 8 mei 2017

Recordaantal Belgen koopt huis in Spanje: "Zeg maar Costa Belgica"

Nooit eerder kochten zo veel Belgen een buitenverblijf in Spanje. De Spaanse registratiekantoren noteerden vorig jaar 3.243 vastgoedtransacties met kopers uit ons land. Dat zijn er liefst 14 keer zoveel als tien jaar geleden. Het meest koopt de Belg aan de Costa Blanca. In de regio tussen Valencia en Alicante tikten vorig jaar 1.260 landgenoten een appartement of huis op de kop. Daarna volgen het diepe zuiden van Spanje - met Andalusië en de Costa del Sol (916 transacties) - en de Canarische eilanden (553).

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs