EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
52
kliks
40
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 3551 tot 3555
Geplaatst op: vrijdag 10 februari 2017

Apple CEO Tim Cook: ‘Werk niet voor geld, daar word je niet gelukkig van’

Aan de Schotse Universiteit van Glasgow gaf Apple CEO Tim Cook een opmerkelijke speech. Hij raadt de studenten aan om niet voor het geld te gaan werken, daar word je namelijk niet gelukkig van. Volgens Cook moet je je eigen passie volgen. Hoewel er veel waarheid steekt in zijn advies, werd het toch met de nodige argwaan onthaald.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 10 februari 2017

Duitse Bundesbank beëindigt repatriëring goudvoorraad 3 jaar eerder dan voorzien

Eind 2012 kondigde de Duitse centrale bank, onder druk van de publieke opinie en de Duitse Rechtbank der Auditeurs, aan dat ze de helft van hun goudvoorraad in eigen land wilde huisvesten tegen 2020. Uit recente cijfers blijkt dat de Bundesbank reeds 3 jaar eerder klaar is dan voorzien, enkel uit Parijs dient nog wat goud naar Duitsland te vertrekken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 10 februari 2017

Onzekerheid en twijfel

Handelsbeperkingen wereldwijd en Donald Trump zorgen volgens marco-econoom Kees de Kort voor onzekerheid en twijfel, waardoor er minder geïnvesteerd wordt.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 10 februari 2017

Chinese goudvoorraad blijft aangroeien

De buitenlandse muntreserves van China daalden in januari sterker dan verwacht waarbij het niveau van 3 biljoen USD niet meer werd gehaald. Dit voor het eerste in zes jaar, dit ondanks de pogingen van de overheid om het wegvloeien van buitenlandse deviezen te beperken.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 10 februari 2017

'Eurozone en IMF bereiken gezamenlijk standpunt over Griekenland'

De eurolanden zijn met het Internationaal Monetair Fonds (IMF) een gezamenlijk standpunt overeengekomen om aan Griekenland te presenteren.

Dit meldt persbureau Reuters op basis van een anonieme beleidsmaker. Hij voegt toe dat het nog onduidelijk is of Athene de voorstellen zal accepteren.

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs