EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
60
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35506 tot 35510
Geplaatst op: woensdag 20 februari 2013

Enkele akelige cijfers over de evolutie van de Spaanse schulden

We trappen een open deur in door te stellen dat het niet goed gaat met Spanje. Het land scoort op alle gebieden slecht, met natuurlijk een uitschieter wat de werkloosheidsgraad betreft. Vooral de jeugdwerkloosheid baart de regering in Madrid grote zorgen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 20 februari 2013

De Grote Dag voor Goud

Vandaag wordt de Grote Dag voor goud. Althans, dat voorspelde Deutsche Bank gisteren. En dat heeft alles te maken met de notulen van de laatste 'meeting of the cardinals' van de Amerikaanse centrale bank die vandaag gepubliceerd worden. DB-analist Xiao Fu legt een link tussen de goudprijs en de risicopremie op aandelen (equity risk premium of ERP).

Lees verder op iex.nl
Geplaatst op: woensdag 20 februari 2013

Recordvolume zilver verhandeld op de termijnmarkt

Op de grootste termijnmarkt voor zilver (COMEX) werd gisteren een recordvolume aan zilvercontracten verhandeld. Omgerekend was het totale volume gelijk aan 902 dagen aan wereldwijde mijnproductie van zilver. Op de termijnmarkt worden beloftes op levering van edelmetaal uitgeschreven, maar zelden vraagt men om fysieke levering.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 20 februari 2013

TA: koers Goud breekt belangrijke steun

De goudkoers heeft na een zijwaarts patroon van twee jaar een belangrijk steunniveau gebroken.

Goud heeft na zijn indrukwekkende opmars in het voorbije decennium de afgelopen twee jaar een zijwaarts koerspatroon neergezet. Toppen en bodems begonnen in elkaar over te lopen, waardoor een driehoeksformatie ontstond

Lees verder op deaandeelhouder.nl
Geplaatst op: woensdag 20 februari 2013

Bijna 16 procent Nederlandse kantoren staat leeg

AMSTERDAM - Bijna 16 procent van de kantoren in Nederland stond eind 2012 leeg. De stijging van de leegstand van kantoorruimte was binnen een jaar bovendien nog nooit zo hoog.

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs