EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35506 tot 35510 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 21 maart 2013

Miljoen huishoudens onder water begin 2011, hoeveel begin 2013 ?

Volgens het CBS woonde in januari 2011 ruim een miljoen huishoudens in een huis waarbij de marktwaarde onder de hypotheekschuld uitkwam. Sinds 2008 is het aandeel huishoudens met een woning met onderwaarde bijna verdubbeld met 13 tot 25 procent. Goed beschouwd zijn huizenprijzen pas sinds het meetpunt op 1/1/2011 echt gedaald. Sindsdien daalde de woningen met nog eens 13 procent. De vraag is dan ook  hoeveel huishoudens ondertussen in vergelijking met begin 2011 in de problemen zijn geraakt. Vooral jongeren zijn de dupe van dalende huizenprijzen. Deze leeftijdsgroep (< 40 jaar), met recent aangekochte woningen, heeft als minste kunnen profiteren van de woninghausse voor de crisis en wordt hierdoor sneller geconfronteerd met een huis dat onder water staat. Maar liefst zes op de 10 eigen woningen met onderwaarde komt voor rekening van eigenaren onder de 40 jaar. Hieronder een verdere weergave per leeftijdsgroep van huishoudens dat onder water staat.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 21 maart 2013

De waarde van Bitcoin met 30% omhoog!

Sinds Cyprus toestanden afgelopen week, zijn er sinds zondag 3 Bitcoin apps omhoog geschoten in de download-lijsten in Spanje. Dit is goed te zien aan de koers van Bitcoin in euro grafiek, volgens Zerohedge.

Volgens analisten is Bitcoin een goede alternatief voor goud en momenteel een veilige haven voor investeringen tussen de € 1.000 en de € 10.000.

Lees verder op openhandel.nl
Geplaatst op: donderdag 21 maart 2013

ECB zet druk op de Cypriotische ketel

Bloomberg blijkt dat de Europese Centrale Bank heeft laten weten voor maandag 25 maart een oplossing te willen zien voor de crisis in Cyprus. Draghi en z’n vrienden zullen (de banken in) Cyprus tot aanstaande maandag van noodliquiditeiten voorzien (die waarschijlijk hard nodig zijn), maar daarna wordt de geldkraan dichtgedraaid. Cyprus krijgt nu nog hulp van Emergency Liquidity Assistance (ELA). De Cypriotische bankenwereld is daar momenteel letterlijk van afhankelijk.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 21 maart 2013

Krijgt Spanje ook een bankenbelasting aan de broek gesmeerd?

De zaak Cyprus heeft een aantal slapende spoken wakker gemaakt. De grootste boeman is uiteraard die van de veiligheid van onze spaardeposito’s. Die waren gegarandeerd tot 100.00 euro, maar deze garantie bleek uiteindelijk niet zo waterdicht als iedereen klakkeloos had aangenomen.

Binnen Europa kijkt nu iedereen naar iedereen: wie zal als volgende aan de beurt zijn om een bankbelasting aangesmeerd te krijgen? Kandidaten zijn er in feite genoeg, het volstaat in feite om het rijtje met Zuid-Europese landen in moeilijkheden af te lopen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 21 maart 2013

Bernanke: De banken zijn nog steeds “Too Big To Fail”

Tijdens een persconferentie heeft Ben Bernanke, de voorzitter van de Federal Reserve, toegegeven dat de Amerikaanse banken nog steeds "Too Big To Fail" zijn en dat er niets veranderd is de laatste jaren. Dit probleem zorgt nog steeds voor een bedreiging van de economie, zo staat te lezen op de Huffington Post.

Vorige maand ging Bernanke nog in discussie met Senator Elizabeth Warren over het onderwerp en impliceerde Bernanke nog dat de 

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs