Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 35506 tot 35510
Bron: rt[z]
Geplaatst: maandag 28 januari 2013

Breaking: Kroonprins Willem-Alexander wordt Koning

Koningin Beatrix houdt maandagavond om 19.00 uur een toespraak die wordt uitgezonden op radio en televisie.

[...]

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 28 januari 2013

Caterpillar hoger op de cijfers, alles rustig aan het westelijk front

Caterpillar was vanmiddag aan de beurt met de bedrijfsresultaten. Die kwamen lager uit dan een jaar geleden, als gevolg van een grote afschrijving in China. Toch kon de machinebouwer bekoren met de resultaten, want de koers van het aandeel noteert in reactie hoger.

De EPS bedroeg 1,91 dollar, exclusief een afschrijving van 87 dollarcent. Enkele weken geleden moest Caterpillar met blozende kaken toegeven dat het afspringen van een deal in China als gevolg van frauduleuze handelingen het bedrijf 580 miljoen dollar had gekost.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: maandag 28 januari 2013

US Mint begint verkoop 2013 'proof' Silver Eagle munten

De US Mint is begonnen met de verkoop van de 'proof' Silver Eagle munten, die vooral door verzamelaars gekocht worden. De munten zijn mooier afgewerkt dan de reguliere Silver Eagles, maar kosten dan ook een stuk meer.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 28 januari 2013

Uiteindelijke gaat het om de reële economie

De beurzen mogen dan flink stijgen in de eerste maand van het nieuwe jaar, met de reële economie gaat het nog steeds slecht. Koopkracht is één van de belangrijkste kengetallen in de economie. De koopkracht daalt inmiddels voor het vierde  jaar op rij. Volgens het Nibud zal 2013 ‘geen topjaar’ worden voor het gemiddelde Nederlandse huishouden. Het Nibud liet vorig jaar weten dat de koopkracht tot 2017 voor sommige Nederlanders met

Bron: rt[z]
Geplaatst: maandag 28 januari 2013

Duizenden banen weg bij Thomson Reuters

Bij persbureau en dataleverancier Thomson-Reuters zijn deze maand circa 3000 banen geschrapt. Dat meldden verscheidene Amerikaanse media op basis van uitspraken van ingewijden. Een woordvoerder van het persbureau bevestigt in de media dat er ontslagen zijn gevallen maar noemt geen precieze aantallen. Bij Thomson Reuters werken wereldwijd circa 50.000 mensen.

[...]