EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
66
kliks
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35511 tot 35515
Geplaatst op: woensdag 20 februari 2013

2 simpele redenen voor de daling van goud

Technisch gezien staat goud vlak voor een death cross. Dit wil zeggen dat het 50-daags gemiddelde door het 200-daags gemiddelde zakt. Meestal voorspelt dit een verdere daling van de prijs. Maar er zijn nog 2 simpele verklaringen voor de daling van de goudprijs volgens

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 20 februari 2013

Economische groei 2012: Winnaars en verliezers

Via Economics in Pictures een overzicht van de economische groei in 2012 van de OESO-landen. China is nog altijd koploper. De Chinese economie groeide in 2012 met 7,8% op jaarbasis. De Chinese GDP (Gross Domestic Product) was 51,932.2 miljard yuan in 2012. Na China volgen Indonesië met een plus van 6,2% en Noorwegen met een plus van 3,0%. Het is niet verrassend dat Portugal Italië en Spanje onderaan de lijst staan en dus te maken hebben gehad met een flinke economische krimp in 2012. Ook Nederland scoort ondergemiddeld.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 20 februari 2013

Goudprijs zakt en bereikt death cross formatie

De goudprijs blijft maar dalen en heeft inmiddels een death-cross formatie neergezet. Dat betekent dat het 50-daags gemiddelde lager staat dan het 200-daags gemiddelde, een fenomeen dat volgens sommige technische analisten zeer negatief is. Het recente verleden wijst uit dat de goudprijs zich goed staande heeft weten te houden.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 20 februari 2013

EU-akkoord over meer begrotingscontrole

BRUSSEL - Er is een Europees akkoord over meer begrotingscontrole vanuit de Europese Commissie op de lidstaten.

Het Europees Parlement, de EU-lidstaten onder voorzitterschap van Ierland en de Europese Commissie zijn het woensdag eens geworden over het zogenoemde 'two pack'.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 20 februari 2013

Nog geen herstel in zicht voor bedrijfsleven

Dat blijkt woensdag uit de resultaten van de Conjunctuurenquête Nederland (COEN), een gezamenlijk conjunctuuronderzoek van de Kamers van Koophandel, VNO-NCW, MKB Nederland, Centraal Bureau voor de Statistiek en Economisch Instituut voor de Bouw.

In het eerste kwartaal van 2013 staan alle indicatoren diep in het rood. De verwachting voor de omzet belandt op het laagste niveau van de laatste 3 jaren, terwijl ook een forse afname van de werkgelegenheid wordt voorzien. Daarnaast zijn de verwachtingen van ondernemers voor de export somber.

Lees verder op nuzakelijk.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs