EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35516 tot 35520 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 20 maart 2013

Jeffrey Gundlach: positief voor Japanse aandelen

Jeffrey Gundlach is uiterst positief voor Japanse aandelen. De Nikkei heeft in dollartermen al een stijging van 30 % achter de rug sinds november. Daar kan minstens nog eens 20 % bijkomen zegt Gundlach. Quantitative easing is goed voor aandelen. Diegene die een stijgende rente verwachten op de Japanse obligaties zijn verkeerd.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 20 maart 2013

'Banken Cyprus moeten meebetalen'

De bankensector in Cyprus moet meebetalen aan de financiële reddingsoperatie voor het land. Dat benadrukte de Duitse bondskanselier Angela Merkel woensdag.

Merkel gaf aan dat ze het besluit van het Cypriotische parlement om het dit weekeinde afgesproken plan voor financiële steun te verwerpen ''betreurt'', maar ook accepteert.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 20 maart 2013

Gazprom reikt Cyprus helpende hand toe

Gazprom heeft zondagavond een alternatief reddingsplan naar de Cypriotische premier gestuurd. In ruil voor substantiële controle over ondergrondse gasvoorraden in Cyprus zal het de banken helpen overeind te houden.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 20 maart 2013

Banken Cyprus blijven dicht

Cyprus is er woensdag nog niet in geslaagd een financiële deal te sluiten met Rusland.

Cyprus is er woensdag nog niet in geslaagd een financiële deal te sluiten met Rusland.

Dat liet de minister van Financiën van de eilandstaat, Michaelis Sarris, weten na een ontmoeting met zijn Russische collega Anton Siluanov in Moskou.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 20 maart 2013

Bereidt Spanje ook een confiscatie van het spaargeld voor?

In Spanje werd met klem ontkent dat er een taks op het spaargeld zal komen. Maar in alle stilte werd de Spaanse wet aangepast waardoor het wettelijk mogelijk is om spaargeld te belasten, in de vorige wetgeving was dit nog verboden. Officieel luidt het dat dit een maatregel is om kredietinstellingen te laten betalen voor deposito's. Maar het zet de deur op een kier om effectief de spaargelden te gaan belasten, zoals dat in Cyprus de bedoeling was.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs