EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
32
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35516 tot 35520
Geplaatst op: woensdag 20 februari 2013

Amerikaanse bedrijven steeds vaker belaagd door internetpiraten

Tientallen Amerikaanse bedrijven zijn de afgelopen dagen het slachtoffer geworden van een hackerscollectief uit Oost-Europa. Onder andere Facebook en Apple zijn betrokken partij. In sommige gevallen waren de gevolgen voor de bedrijven en de eindgebruikers schijnbaar te verwaarlozen, maar de aanvallen tonen duidelijk aan hoe broos de beveiliging op het net is en hoe groot de gevaren zijn die om de hoek loeren.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 20 februari 2013

'36 Miljard euro illegaal weggesluisd uit Rusland'

MOSKOU - Ruim 36 miljard euro is in 2012 illegaal uit Rusland weggesluisd. Meer dan de helft van het totaalbedrag werd door een kleine groep mensen naar het buitenland overgeboekt.

Dat blijkt uit een studie van de Centrale Bank in Rusland waarvan de resultaten woensdagmiddag worden gepubliceerd, meldde de Russische krant Vedemosti dinsdag.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 20 februari 2013

Handelstekort Japan stijgt naar recordniveau

De Japanse economie leunt meer op import dan ooit tevoren, zo blijkt uit de laatste cijfers van de handelsbalans. Het tekort was in januari met ¥1.629 miljard groter dan ooit tevoren. Dat is zorgwekkend, omdat de goedkope munt juist de export moet stimuleren.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 20 februari 2013

Louis Vuitton verhoogt prijzen in Japan

Louis Vuitton, bekend van de luxe tassen en sieraden, heeft de prijzen van haar assortiment in Japan met 12% verhoogd. De prijsstijging is nodig omdat de import door de zwakke yen duurder is geworden. De yen verloor in drie maanden 13% tegenover de Amerikaanse dollar.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 20 februari 2013

CEO van Titan lacht Frankrijk uit in zijn gezicht

Titan is een wereldbedrijf. Titan is de enige onderneming die wielen en banden ontwerpt, test en produceert zowel voor de landbouw, bouw, bosbouw en mijnbouw. In een brief van de CEO van Titan aan de Minister van Industriële vernieuwingen wordt het Franse industriële beleid met de grond gelijk gemaakt.

How stupid do you think we are? zegt Maurice M. Taylor. Jullie willen een discussie opstarten, maar wij zijn diegene die geld heeft, de vakbonden hebben slechts de steun van de Franse regering. Een Franse boer wil enkel de goedkoopste banden, hij interesseert zich niet of die banden uit Frankrijk of China komen. De Franse industrie is gedoemd om te verdwijnen als er niets veranderd.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs