EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35531 tot 35535 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 21 maart 2013

Armoede. Schande voor Nederland

Ongeveer 6% van de Nederlandse huishoudens is arm. Een deel van deze groep heeft zelfs te weinig inkomen voor de meest noodzakelijke dingen, zoals voedsel en kleding. Anderen kunnen wel de basisbehoeften betalen, maar hebben geen geld om bijvoorbeeld lid te worden van een club of een keer erop uit te gaan. Deze mensen lopen het risico sociaal uitgesloten te raken.

Lees verder op scp.nl
Geplaatst op: donderdag 21 maart 2013

Banken Cyprus nog zeker tot dinsdag dicht

De banken op Cyprus blijven in elk geval nog donderdag en vrijdag gesloten, zo heeft de centrale bank van het eiland besloten.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 21 maart 2013

Neemt Duitsland destabilisatie eurozone voor lief?

Het IMF en de eurolanden hebben van Cyprus ‘nee’ als antwoord gekregen op de spaardersheffing. Daarmee is het eiland een stap dichter bij een bankenfaillissement en een vertrek uit de eurozone. Volgens Het Financieele Dagblad zijn er nog drie opties: 

De Cypriotische minister Sarris (financiën) vloog gisteren naar Moskou. Rusland zou via de bank van energiegigant Gazprom de Cypriotische banken kunnen overnemen die de bron van de crisis vormen. De gasreserves van Cyprus zouden als onderpand kunnen dienen. Daarmee kan Rusland zijn greep op het euroland nóg verder vergroten. Rusland heeft in 2011 al € 2,5 miljard geleend om Cyprus te helpen.

Lees verder op welingelichtekringen.nl
Geplaatst op: donderdag 21 maart 2013

Dow Jones laat zich niet van de wijs brengen, index weer op recordhoogte

Het lijkt onwaarschijnlijk in de huidige omstandigheden, maar de beurs op Wall Street heeft slechts enkele dagen nodig gehad om de Cypriotische crisis te verteren. De DJIA Dow Jones Industrial Average liet alweer een nieuw record optekenen.

De investeerders op Wall Street hebben geen oog meer voor wat rond Cyprus gebeurt, alle aandacht gaat uit naar de Federal Reserve’s policy meeting. De FOMC neemt weer positie in, het committee dat zich over de Amerikaanse rentepolitiek buigt.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 20 maart 2013

Jim Willie: Goud $ 8.000 in een nieuw geldsysteem

Jim Willie van GoldenJackass.com voorspelt een goudprijs van $ 8.000 en een zilverprijs van $ 200 in een nieuw geldsysteem. Er zijn grote bullish indicatoren voor goud. De belangrijkste is een negatieve reële rentevoet de laatste 10 jaar. De banken zijn zombies en een nieuw geldsysteem zal ingevoerd worden.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs