EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
70
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35531 tot 35535
Geplaatst op: dinsdag 19 februari 2013

Heel veel inspanningen, bar weinig opgeschoten

De Algemene Rekenkamer onderzoekt de staatsgarantie van 5,7 miljard euro aan De Nederlandsche Bank (DNB). Die garantie maakt het mogelijk dat DNB winst op leningen uitkeert aan de staat, wat de overheid een meevaller oplevert van 3,2 miljard euro.

Een woordvoerder van de Rekenkamer bevestigt het onderzoek naar aanleiding van berichtgeving in het Financieele Dagblad.

Lees verder op beurs.nl
Geplaatst op: dinsdag 19 februari 2013

Zilverprijs op belangrijk steunpunt aanbeland van $30. Koopkans?

De zilverprijs daalde afgelopen vrijdag tot een niveau van $29.80 per troy ounce. Een dergelijke zilverprijs is niet voorgekomen sinds augustus 2012. Het niveau van $30 per ounce is volgens technische analisten een belangrijk steunpunt voor de bullmarkt in zilver. De vraag is nu uiteraard of deze steun sterk genoeg is of dat de zilverprijs verder daalt. Vorige week was het in China Nieuwjaars vakantie en werd het duidelijk dat zij met hun groeiende koopkracht waarschijnlijk een bodem onder de zilverkoers vormen. Sinds maandag zitten de Chinezen weer volop in de markt en nu is het afwachten.

Bij The Silver Mountain heeft u nu de kans te profiteren van de huidige niveau's en om de zilverprijs te steunen! Volgens technische analisten staat zilver nu rond een belangrijk steunpunt en dit zou wel eens een mooie koopkans kunnen bieden. Voor meer informatie gaat u naar de website van The Silver Mountain.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 19 februari 2013

Werkloosheid US kan weer oplopen tot 8 procent

De Fed leeft tussen hoop en vrees, waarbij de balans recent wat de economie betreft opnieuw richting hoop overhelt. Maar het zal nog moeten blijken dat die hoop gerechtvaardigd is. Het hete hangijzer van de werkloosheid raakt namelijk maar niet opgelost.

De centrale bank wil die werkloosheid terugdringen tot 6,5 % alvorens de % weer naar omlaag kan. De lat wordt daarbij (te) hoog gelegd, tenminste wanneer we een zopas verschenen rapport van Lombard Street Research doornemen. De opstellers van het rapport hebben er namelijk een hard hoofd in dat het objectief zal worden gehaald.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 19 februari 2013

Nederlandse zonne-energiefabrikant onder vuur

Zonnepanelen van Scheuten Solar zijn brandgevaarlijk. In verschillende Europese landen veroorzaakten ze al dakbranden.

De Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit (NVWA) waarschuwt consumenten voor brandgevaar bij zonnepalen van het model Multisol, gefabriceerd door het inmiddels failliet verklaarde Scheuten Solar. Van deze zonnepanelen werden tussen augustus 2009 en februari 2012 door heel Europa 650.000 geleverd.

Lees verder op duurzaambedrijfsleven.nl
Geplaatst op: dinsdag 19 februari 2013

Meer dan 200 Iberiavluchten geschrapt op tweede stakingsdag

Door de vijfdaagse staking bij de Spaanse luchtvaartmaatschappij Iberia zijn op de tweede dag 232 vluchten geschrapt. De staking treft vluchten van Iberia, Air Nostrum, Vueling en Iberia Express. Tot en met vrijdag zullen in totaal 1.220 vluchten geannuleerd worden. In maart volgen nog eens twee vijfdaagse stakingsacties.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs