EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
55
kliks
38
kliks
Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
34
kliks
33
kliks
29
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35546 tot 35550 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 27 februari 2013

Franse werkloosheid zet 15-jarig record

Unemployment numbers in France rose by 43,000 in January to 3.16 million, an increase of 10.7 percent from last year, the labour ministry revealed on Tuesday. The figure is at its highest since January 1997, when it reached 3.19 million.

Lees verder op france24.com
Geplaatst op: woensdag 27 februari 2013

Spanje gaat dezelfde richting uit als Italië

De uitslag van de presidentsverkiezingen gaf de beurskoersen in Milaan een heuse mokerslag. De belangrijkste beursindex op de Italiaanse beurs gaf bijna 5 % prijs. De investeerders zien dus blijkbaar geen licht aan de politieke horizon, de patstelling is compleet.

Wat is er nu nog mogelijk? Drie mogelijkheden worden naar voren geschoven: een hung parliament, een onstabiele coalitie die niet in staat is om ook maar iets te doen. Geen enkele partij heeft een meerderheid in de senaat en niemand weet hoe het nu verder moet.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 27 februari 2013

Fed zorgt voor jaarlijkse stijging van de goudprijs van $ 255

Volgens Macquarie Research bestaat er een correlatie van 0,93 tussen de balans van de Federal Reserve en de prijs van goud. Hoe groter de balans, hoe hoger de goudprijs zou moeten zijn. Momenteel zou de goudprijs volgens deze verhouding op $ 1.900 moeten staan.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 27 februari 2013

Nederland: de ziek gemaakte man van Europa?

Nederland zit in een diepe recessie. Elke maand komen er 19.000 werklozen bij, het aantal bedrijfsfaillissementen was nooit hoger. Toch is de kans dat de regering Rutte het economisch geweer van schouder verwisselt gering, schrijft De Groene Amsterdammer:

'In de jaren tachtig wist Nederland zich, door meer concurrerend te worden, uit de recessie exporteren. Anno 2013 ís Nederland concurrerend, getuige de exportcijfers. Verdere loonmatiging en versobering van sociale voorzieningen zorgen alleen maar voor minder binnenlandse vraag.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 27 februari 2013

Het verenigd Europa zoals we het vandaag kennen is in Italië gestorven

Het electorale succes van Silvio Berlusconi en Beppe Grillo vertegenwoordigt de overwinning van het populisme in Italië, maar betekent ook de nekslag voor Europa, schrijft het Griekse webportaal Protagon:

‘Wat zich in de Italiaanse verkiezingen heeft voorgedaan is de rebellie van een van de gevaarlijkste vormen van populisme tegende de gevaarlijkste vorm van globalisering: de ideologie van extreem neo-liberalsime.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs