EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 3556 tot 3560 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 2 juni 2017

Trumps Verenigde Amerikaanse Emiraat

In zijn column in de New York Times schrijft auteur Thomas Friedman dat telkens hij andere landen bezoekt de vraag ‘Wie is Amerika vandaag?’ krijgt voorgeschoteld. Zijn antwoord: “We zijn niet langer de Verenigde Staten van Amerika. We zijn het nieuwe VAE: Het Verenigde Amerikaanse Emiraat”: “We hebben een emir. Zijn naam is Donald. We hebben een kroonprins. Zijn naam is Jared. We hebben ook een kroonprinses. Haar naam is Ivanka. We hebben een adviserend orgaan (congres) dat alles wat de emir wil goedkeurt. En zoals in elke goede monarchie, ziet onze heersende familie geen enkel conflict tussen haar persoonlijke belangen en die van de staat.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 2 juni 2017

Brexit: meer mensen verlaten het VK, minder arriveren er

De keuze van Groot-Brittannië om zich uit de Europese Unie terug te trekken, heeft ook een grote impact gehad op de traditionele migratiepatronen van het land.

Het voorbije jaar bleken immers 40.000 mensen meer uit het land te zijn weggetrokken dan het jaar voordien. Bovendien werd ook bij de immigratie een daling met 43.000 personen te worden gemeld.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 2 juni 2017

Directeur Nationale Bank: "Twee bedrijven willen naar Brussel verhuizen door brexit"

België trekt wel degelijk interesse van financiële spelers die door de brexit op zoek zijn naar een vaste stek op het continent. Dat zegt Marcia De Wachter, directeur bij de Nationale Bank. Eén betaaldienstaanbieder is alvast onderweg naar Brussel.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 2 juni 2017

33-jarige van $200 naar $1 miljoen in 92 dagen dankzij online verkoop van kevlar broeken

Trevor Chapman is altijd al een ondernemer geweest. Maar toen hij de mogelijkheden van e-commerce ontdekte, werd hij in minder dan 3 maanden miljonair. Hij investeerde $200 en haalde 92 dagen later al $1 miljoen in omzet.

Chapman verkocht ongediertebestrijding deur-aan-deur. Daarna begon hij zijn eigen bedrijf door zonnepanelen te verkopen, opnieuw deur-aan-deur. Maar na 2 jaar wist hij dat hij iets anders moest doen. In plaats van 12 uur per dag te werken, zocht hij naar een manier om geld te verdienen ongeacht hoe hard hij werkt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 2 juni 2017

Nederlandse goudsector tekent akkoord over aanpak misstanden

De goudsector in ons land gaat uitwassen bij de winning en recycling van het edelmetaal aanpakken. 

De afspraak moet ervoor zorgen dat de mensenrechten in de keten gerespecteerd worden. Ook moet de winning en hergebruik van het goud milieuvriendelijker worden.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs