EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35551 tot 35555 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 30 maart 2013

Jim Rogers on CNBC 3/28/13 -

Update - 5:30 PM The video is no longer available on CNBC.   But I have captured it and will put it on, when I have it uploaded on youtube. It is now uploaded.    I gather, they really don't want it broadcast out again.   :)

Lees verder op blogspot.nl
Geplaatst op: zaterdag 30 maart 2013

De jacht op uw banksaldo is geopend

De boodschap die de elite deze week heeft afgegeven via onze Minister van Financiën is duidelijk, “Als wij het nodig vinden, dan pakken we je geld”.

Als je de tekenen wilt zien dan herken je dat het moment waarop de bevolking haar laatste beetje “rijkdom”  gaat kwijtraken dichterbij is dan menigeen denkt.

Lees verder op gewoon-nieuws.nl
Geplaatst op: zaterdag 30 maart 2013

'Nederlandse multinationals zitten massaal in belastingparadijzen'

Grote Nederlandse multinationals maken massaal gebruik van brievenbusfirma's in buitenlandse belastingparadijzen.

Grote Nederlandse multinationals maken massaal gebruik van brievenbusfirma's in buitenlandse belastingparadijzen.

Ze hebben in totaal 237 dochterbedrijven gevestigd in één van de negen belastingvrije landen. Shell en ABN Amro hebben de meeste postbusfirma's. Dat schrijft de Volkskrant zaterdag.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 30 maart 2013

Beleggen in landbouwgrond in Nederland

Advertorial | Emmeloord – Duurzaam Agrarisch B.V. organiseert op dinsdag 9 en dinsdag 23 april aanstaande twee bijeenkomsten, waar beleggers en agrarische ondernemers uitleg krijgen over het beleggingsfonds ‘Grond Eenvoudig’. Het beleggingsfonds is opgericht om beleggers de mogelijkheid te geven om duurzaam en transparant een deel van het opgebouwde vermogen te beleggen in Nederlandse landbouwgrond.

De mondiale vraag naar voedsel zal de komende decennia sterk toenemen, als gevolg van een verwachte stijging van de wereldbevolking, maar ook door het aantrekken en het verschuiven van consumptiepatronen in de opkomende landen (bron: FAO World Agriculture Towards 2030/2050). De verwachting lijkt gerechtvaardigd dat prijzen van grondstoffen en voedsel zullen gaan stijgen, daar relatieve schaarste toeneemt. Pachtprijzen voor landbouwgrond kennen derhalve een

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 30 maart 2013

'Euro grootste denkfout in Europese economische geschiedenis'

"Hoepel op met de financiële markten. Wat moet Dijsselbloem zich nou gelegen laten liggen aan de 0,2 procent daling van de AEX?"

"Hoepel op met de financiële markten. Wat moet Dijsselbloem zich nou gelegen laten liggen aan de 0,2 procent daling van de AEX?"

Dat zegt econoom en voormalig Robeco-topman Jaap van Duijn in BNR The Friday Move. "De landen in Zuid-Europa hebben nog nooit met de D-mark kunnen concurreren. Ze zouden daarom moeten kunnen devalueren, en dat mag nu niet meer."

Lees verder op bnr.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs