EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
51
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35551 tot 35555 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 13 maart 2013

Roep om pull back op Wall Street wordt steeds groter

De investeerders hebben een rustpauze ingelast. Die rust is broodnodig want zowel de Dow Jones Industrial Average als de S&P 500 zijn al 7 dagen op rij gestegen. Nogal wat investeerders hebben het bijltje er even bij neergelegd, de verhandelde volumes zijn flinterdun.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 13 maart 2013

In Soedan zoeken 750 duizend mensen dagelijks naar goud

In Soedan zoeken dagelijks 750 duizend mensen naar goud in verschillende kleinschalige goudmijnen. Het edelmetaal is het belangrijkste exportproduct van Soedan, sinds de onafhankelijkheid van het zuidelijke gedeelte van het land. Dat gedeelte is rijk aan olie. Soedan verwacht een goudproductie van 50 ton in 2013.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: dinsdag 12 maart 2013

Britse bankensector houdt £60 miljard aan verliezen verborgen

Britse banken moeten gezamenlijk nog minimaal £30 miljard afschrijven op slechte leningen, zo schrijft een consultancybureau in haar rapport. Voor veel slechte leningen zijn nog geen voorzieningen getroffen. Ook voor uitgestelde bonussen hadden banken geen geld opzij gezet.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 12 maart 2013

Verwachte bedrijfswinsten worden naar beneden bijgesteld

Hoe je het ook draait of keert, het zijn de bedrijfswinsten die als een rode draad door de beurs lopen. Op termijn keren de aandelen zich altijd terug naar het niveau van de bedrijfswinsten. Kijk maar naar Apple, waar de verwachte bedrijfswinsten reeds daalden terwijl het aandeel bleef stijgen. Ook nu worden de verwachte bedrijfswinsten van de S&P 500 neerwaarts bijgesteld, maar blijft de index rustig verder stijgen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 12 maart 2013

Kort nieuws van de dag

Op beurs.com proberen we je de waarheid over uw geld te onthullen. Daarom leest u hier voornamelijk alles wat u in de media niet hoort of leest. Maar dagelijks wijken we even af en krijgt u een kort overzicht van de interessantste achtergrondinformatie in de media via het “Kort nieuws van de dag”

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs