EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35561 tot 35565 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 23 maart 2013

Koersevolutie General Electric kan voorbode zijn van grote correctie op beurs van Wall Street

Tom McClellan van het McClellan Report wees gisteren in CNBC’s “Fast Money” op een opvallende correlatie tussen de koers van General Electric en de koersevolutie op de Amerikaanse beurzen. Traditioneel is dit aandeel een voorloper op de New York Stock Exchange.

Dat is niet onlogisch ook, want GE wordt algemeen beschouwd als een betrouwbare barometer van de Amerikaanse economie. Daarom is het opvallend dat de Dow Jones Industrial Average Index er in slaagde om nieuwe piekkoers neer te zetten, terwijl General Electric zich met lagere koersen moest tevreden stellen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 23 maart 2013

Grote Cypriotische banken dreigen droog te raken

Met nog geen oplossing in zicht dreigt de situatie voor de Cypriotische banken steeds dramatischer te worden. Cyprus Popular Bank zou bijna geen liquiditeiten meer hebben, met als gevolg dat de geldautomaten van de bank binnen enkele uren droog kunnen komen te staan.

Het bericht werd nog niet bevestigd, maar is afkomstig uit een doorgaans goed betrouwbare bron. Het hoeft geen betoog dat het droogvallen van de bankautomaten de paniek en de woede bij de Cypriotische bevolking alleen maar zullen doen toenemen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 23 maart 2013

‘We beleven het begin van het einde van de Amerikaanse civilisatie’

GMO’s Jeremy Grantham herinnerde er ons vorige week aan dat beschavingen een beperkte levensduur hebben, ze bloeien op naar een piek om vervolgens langzaam maar zeker weg te glijden. O ja, Grantham berekende dat de gemiddelde levensduur van een beschaving gemiddeld 250 jaar duurt.

Bij UBS werd deze stelling bevestigd door de bekende analist Art Cashin, die in de US bekend staat om zijn spraakmakende standpunten. Cashin vreest dat we in de komende jaren – de exacte periode valt op voorhand moeilijk te bepalen – inderdaad onze beschaving zullen zien achteruitboeren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 23 maart 2013

Waarom een 'bank run' in Cyprus onvermijdelijk is

Het blijft dweilen met de kraan open. Vandaag in Cyprus, morgen elders

Het blijft dweilen met de kraan open. Vandaag in Cyprus, morgen elders

De oplossing die Europa en het IMF hadden bedacht om Cyprus te behoeden van het faillissement toont aan dat de bescherming van het spaargeld nog altijd een relatief gegeven is. Er wordt ons verteld dat ons geld veilig is tot 100.000 euro per rekening, maar weinigen vragen zich af waar dat geld dan wel vandaan zou moeten komen als er zich een nieuwe grote crisis zou aandienen.

Lees verder op demorgen.be
Geplaatst op: zaterdag 23 maart 2013

'Debat heffing spaargeld na overleg eurogroep'

Het parlement van Cyprus zal pas weer spreken over een eventuele heffing op spaartegoeden nadat de eurogroep zondag heeft overlegd over de financiële crisis in de eilandstaat. 

Dat heeft een Cypriotische parlementariër zaterdag gezegd. De ministers van Financiën van de eurolanden overleggen zondag verder over een oplossing voor de crisis in Cyprus.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs