EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 35561 tot 35565
Geplaatst op: maandag 25 februari 2013

De goudprijs daalt, dus de Chinezen kopen meer goud

Bullionstreet schrijft dat de verkoop van goud er in China gestegen is als gevolg van de dalende goudprijs van de afgelopen weken. Volgens analisten zijn Chinezen op koopjesjacht gegaan en nemen ze meer gouden sieraden en goudbaren af. De goudprijs in China is in een maand tijd gezakt van bijna 340 naar 315 yuan per gram en staat deze nu op het laagste punt in negen maanden tijd.

Lees verder op
Geplaatst op: maandag 25 februari 2013

De goudprijs daalt, dus de Chinezen kopen meer goud

De goudprijs daalt al drie maanden en wij in het 'Westen' luisteren naar verhalen van death cross formaties en het einde van een bull market. Wat doen ze in China? Daar grijpen ze de prijsdaling aan als een mooi moment om wat te kopen. De prijs stond op minder dan 320 yuan per gram, de laagste prijs sinds maanden.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: maandag 25 februari 2013

China zet dollars om in Brits vastgoed

China wil haar grote dollarreserve verzilveren en is al enige jaren op zoek naar zogeheten "hard assets". Via een investeringsfonds koopt China vastgoed en infrastructuur in het Verenigd Koninkrijk. De teller staat al op $1,6 miljard.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 25 februari 2013

Ideale tip voor een defensieve portefeuille

Beleggers die op zoek zijn naar een goed gediversifieerd fonds met een aantrekkelijk dividendrendement en een gestage groei, kunnen deze ETF overwegen volgens Seeking Alpha:

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 25 februari 2013

Caixabank wil 3000 banen schrappen

Caixabank heeft vorig jaar Banca Civica overgenomen en kocht ook de genationaliseerde hypotheekbank Banco de Valencia. Die laatste overname moet nog geheel worden verwerkt. Aan het einde van 2012 telde Caixabank bijna 33.000 werknemers, 5000 meer dan aan het begin van het jaar. Volgens de vakbonden moet het grootste deel van de ontslagen via vervroegd pensioen verlopen. De onderhandelingen met de vakbonden over de voorgenomen ontslagronde kunnen nog tot eind april duren, aldus Caixabank.

Lees verder op telegraaf.nl

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs